piektdiena, 19. aprīlis, 2024Vārda diena: Fanija, Vēsma
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Sausās tualetes Krāslavā

Pievienots: 02.08.2022

Ja jau par atkritumu izvešanu jāmaksā ik mēnesi, izved vai nē, tad kāpēc pašvaldība nepieņem noteikumus attiecībā uz āra tualešu bedru iztukšošanu pilsētā pēc tāda paša principa. Izved vai nē, bet samaksā vismaz reizi gadā par tualetes bedres iztukšošanu. Zināt, kā pilsētā notiek tualešu iztukšošana Augustovkā? Visu ierok turpat blakus zemē, viss nonāk gruntsūdeņos, viss smird. Ja obligātā kārtā ik gadu tiktu iekasēta maksa par tualetes izsūknēšanu līdzīgi kā par atkritumu izvešanu, tad samaksāto naudu nez vai gribēs zaudēt un kaut reizi gadā tualeti izsūknēs. Un to būtu pavisam viegli izkontrolēt. Turklāt daudziem bedrēs nav nekādas hidroizolācijas, tā ka aizbildināšanās, sak, piecus gadus izmantoju, ir nevietā: lai uzrāda būvniecības dokumentus, kuri apstiprina hidroizolācijas esamību. Ko par šo ieteikumu maksāt visiem domā domes amatpersonas? Bet kamēr lemsiet, vismaz ielieciet pastkastēs draudīgus brīdinājumus, lai neiztukšo bedres turpat pie kaimiņu žogiem.

/ reula


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 08.08.2022

Krāslavas novada pašvaldības Administratīvā nodaļa: "Krāslavas novada administratīvajā teritorijā pašlaik spēkā ir Krāslavas novada saistošie noteikumi Nr. 2019/6 “Par decentralizētas kanalizācijas pakalpojumu sniegšanu un uzskaites kārtību Krāslavas pilsētā un Krāslavas novada ciemu teritorijās”, kuros ir noteikti decentralizētā kanalizācijas sistēmas īpašnieka pienākumi, minimālais izvešanas biežums, kā arī atbildība par šo noteikumu neievērošanu. Saistošo noteikumu izpildi kontrolē Pašvaldības un Krāslavas novada pašvaldības policijas amatpersonas. Ja Jums ir informācija par to, ka netiek ievēroti augstāk minētie saistošie noteikumi, lūgums informēt Krāslavas novada pašvaldības policiju, tālr. 65622907."


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde