piektdiena, 29. marts, 2024Vārda diena: Agija, Aldonis
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

daudzdzīvokļu namu apsaimniekošana

Pievienots: 06.07.2020

Vai apsaimniekotāja pienākumos neietilpst rūpes par koplietošanas telpām un mājai pieguļošo teritoriju? 1. Kosmētiskais remonts kāpņu telpās nav veikts ne reizi kopš mājas uzcelšanas 1981.g., durvis izlauztas. 2. Pie mājas aug latvāņi. 3. Piebraucamais ceļš tādā stāvoklī, ka nevar izbraukt ar mašīnu. 4. Pagrabā tek kanalizācija. Par ko mēs maksājam īri "Krāslavas namiem"?

/ Izvaltas iela 6 iedzīvotāji


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 09.07.2020

SIA “Krāslavas nami” dzīvojamo māju apsaimniekošanas speciālists V. Maļkevičs: "SIA ’’Krāslavas nami’’ kā mājas apsaimniekotājs minētai dzīvojamai mājai nodrošina visus ar dzīvojamas mājas uzturēšanu saistītos apsaimniekošanas darbus, ņemot vērā normatīvo aktu prasības. Kosmētiskais remonts dzīvojamās mājas kāpņu telpās, kā arī durvju nomaiņa, kanalizācijas sistēmas, ūdensvada un citu dzīvojamā mājā esošo koplietošanas komunikāciju un elementu nomaiņa vai piebraucamo celiņu remonts notiek pēc dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieku kopsapulces lēmuma, kurā ir paredzēts finansējuma avots (tas var būt uzkrājuma fonds, ja tas ir pietiekams vēlamo darbu izpildei, vai papildus maksājumu veikšana, par ko jāpieņem lēmums mājas dzīvokļu īpašnieku vairākumam). Ārkārtas remontdarbi un avārijas seku likvidēšana notiek bez saskaņojuma ar dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašniekiem, izlietojot veiktos maksājumus par apsaimniekošanu. Dzīvojamās mājas Izvaltas ielā 6 piegulošā teritorijā pļaušanas un uzkopšanas darbi tiek veikti periodiski un minētajā dzīvojamai mājai piegulošajā teritorijā latvāņu nav. Apsaimniekotājs atbild tikai par mājai pieguļošās teritorijas uzkopšanu saskaņā ar uzkopšanas zonas plānu (dzīvokļu īpašnieki var iepazīties ar uzkopjamo teritoriju griežoties pie apsaimniekotāja). Pagalmu teritorija, zaļā zona un braucamā daļa, kas atrodas dzīvojamai mājai Izvaltas ielā 6 piegulošajā teritorijā, ir minētās dzīvojamās mājas koplietošanas īpašums un par koplietošanas īpašuma uzturēšanu un remontdarbiem dzīvojamās mājas dzīvokļu īpašnieki ir tiesīgi lemt dzīvokļu īpašnieku kopsapulcēs kārtībā, kāda noteikta Dzīvokļu īpašuma likumā. Avārijas gadījumos (ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmu bojājumu gadījumā) lūdzam zvanīt SIA “Krāslavas nami” avārijas dienestam, t.65622431."


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde