ceturtdiena, 18. aprīlis, 2024Vārda diena: Jadviga, Laura
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Vasaras beigas un sākums

Pievienots: 08.08.2017

Arvien biežāk var dzirdēt, ka Krāslava pievērš lielu uzmanību jauniešu aktivitātēm, pašlaik arī notiek daudz dažādi pasākumi jauniešiem, lielākoties sporta aktivitātes. Vēlos vērst uzmanību arī izklaides iespējām Krāslavā. Vasaras brīvlaikā notiek tikai 2-3 zaļumballes, kas noteikti ir apmeklētas. Bet būtu jauki, ja Krāslavā tiktu organizētas kādas balles, sadanči jeb tā sauktās diskotēkas kā tas bija agrāk, vecāku jaunībā. Tās varētu apmeklēt ne tikai jaunieši, bet arī jebkurš Krāslavas iedzīvotājs un tās viesis. Kā piemēram, ļoti aktuālas diskotēkas būtu maija beigās, kad skolēniem beidzas skola un gribas izballēties pēc mācību gada, kā arī augusta beigās, kad tulīt, tulīt sāksies skola un gribās pilnvērtīgi atvadīties no vasaras un sagaidīt jaunu mācību gadu, pavadot laiku draugu pulkā. Kas Krāslavā organizē un plāno pasākumus un vai ir iespēja, ka Krāslavā kaut kas tāds kādreiz tiks saorganizēts? Paldies!

/ Jana


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 10.08.2017

Atbild Krāslavas Kultūras nama direktore Valda Timule: “Pasākumus plāno Krāslavas Kultūras nama speciālisti, saskaņā ar novada domes apstiprināto gada pasākumu budžetu. Šovasar estrādē notika divas bezmaksas zaļumballes un viena maksas diskotēka, kas bija slikti apmeklēta. Tas ļauj secināt, ka iedzīvotāji nevēlas maksāt par izklaidi, bet apmeklētu to bez maksas, kas nozīmē - par nodokļu maksātāju līdzekļiem. Arī turpmāk notiks plānotie pasākumi. Sekojiet informācijai!”


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde