ceturtdiena, 25. aprīlis, 2024Vārda diena: Bārbala, Līksma
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Pašvaldības policija

Pievienots: 21.01.2020

Uz kāda pamata Krāslavas pašvaldības policijas darbinieks Jacina sava darba laikā ved ar darba transportu savu sievu uz veikalu un vēlāk uz mājām? Es to esmu novērojis jau vairākas reizes. Kā arī to, ka darba laikā Krāslavas pašvaldības policijas darba mašīna stāv pieparkota pie Jacinas mājas. Vai ir atljauts ar darba transportu vest savus radiniekus pa vinju darīšanām? Vispār ieteiktu pārbaudīt Jacinas darba pienākumus un to, kā vinjš tos pilda. Ilgus gadus šis kungs atljaujas sev par daudz. Piemēram, pēc izsaukuma, atzvana cilvēkam, kurš anonīmi izsauc pašvaldības policiju lai tiktu novērsts pārkāpums, un uzsāk sarunu krievu valodā. Otrkārt - atbraucot uz izsaukumu, nerisina problēmu, bet gan mīlji pljāpā ar pārkāpēju, jo tas ir vinja pazinja. Treškārt - paceltos tonjos uzstāj, ka anonīmajam zvanītājam ir pienākums nosaukt savu vārdu un uzvārdu un ir jādodas uz iecirkni rakstīt iesniegumu, citādi vinjš nerisinās radušos problēmu. Un tikai tad , kad anonīmais zvanītājs izklāsta, ka saruna tiek ierakstīta un vinja 15 minūšu ilgā čabulošana ar acīmredzamo pārkāpēju tiek filmēta, nomaina sarunas toni no uzbudinātā un gandrīz kliedzošā uz normālu cilvēcisku sarunu. Kopumā vairākkārt esmu manījis, ka šis pašvaldības policijas darbinieks pārāk daudz sev atljaujas un ir pilnīgi nekompetentas savā rīcībā. Tādas pašvaldību darbinieka uzvedības dēlj, turpmāk pat nav vēlēšanās griezties pie vinjiem pēc palīdzības. Vai tas ir normāli, ka iedzīvotāji baidās griezties pēc palīdzības pie cilvēkiem, kuru darba pienākums ir mēgināt atrisināt radušos situāciju, jo vai nu tiks aizvainoti, vai problēma netiks risināta jo pārkāpējs ir Jacinas "draugs"

/ Aculiecinieks


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 22.01.2020

Atbild “Krāslavas Vēstis: “Kā informēja Krāslavas novada domes Administratīvās nodaļas vadītājs Viktors Aišpurs, ņemot vērā darbinieka darba specifiku, to, ka darbinieks pilda Krāslavas novada Pašvaldības policijas priekšnieka pienākumus visā Krāslavas novada pašvaldības administratīvajā teritorijā, un minētie pasākumi ir pildāmi arī ārpus normatīvajos aktos noteiktā Iestādes darba laika, ar viņu noslēgts līgums, kas paredz, ka darbinieks dienesta automašīnu ,,VW TRANSPORTER” reģistrācijas numurs HU 1611, kā arī dienesta automašīnu „RENAULT KANGOO” reģistrācijas numurs KU6785, pastāvīgi bez atlīdzības glabā Vasarnieku ielā 24, Krāslava, Krāslavas novads, LV-5601. Tas arī ļauj nodrošināt ātru reaģēšanu uz izsaukumiem. Ar jūsu vēstules saturu ir iepazīstināta domes vadība.”


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30  
pirmdiena, 22.04.2024
trešdiena, 24.04.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde