piektdiena, 19. aprīlis, 2024Vārda diena: Fanija, Vēsma
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Peldbaseins

Pievienots: 25.04.2020

Kādiem "standartiem" ir jāatbilst lai " karantīna" laikā apmeklēt Krāslavas peldbaseinu? Esmu ievērojis, ka daži "izredzētie" bieži apmeklē Krāslavas peldbaseinu. Nesakiet, ka darba darīšanās. Saunas un beseina apmeklēšana neietilpst darbinieku pienākumos!!! Kāpēc kādam ir privilēgija atpūsties tur, kur citiem ir aizliegts?

/ Viesis


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 27.04.2020

Konstantīns Kozačuks, Krāslavas peldbaseina galvenais administrators: "Iestājoties ārkārtas situācijai valstī, Krāslavas peldbaseins uzreiz apturēja pakalpojumu sniegšanu un pārgāja uz ekonomijas režīmu. No 13. marta tika pārtraukta baseinu ūdens uzsildīšana, tika samazināta telpu apkures temperatūra līdz +12 C°. Pārējās sistēmas pārslēgtas uz speciālu "iesaldēšanas" režīmu vai demontētas tehniskai apkalpošanai. Ņemot vērā iepriekš minēto, baseinu un SPA zonu šobrīd nav iespējams izmantot, pat ja būtu tāda vēlme. Gribu piebilst to, ka peldbaseins ir sarežģīts "organisms" ar daudzām inženierkomunikācijām, kas prasa pienācīgu uzturēšanu un savlaicīgu apkalpošanu. Papildus arī notiek dažādi objekta pilnveidošanas, tehniskie, kosmētiskā remonta darbi, kas, savukārt, uzlabos pakalpojumu kvalitāti. Līdz ar to atbildīgajiem darbiniekiem, sadarbības partneriem un apkalpojošām firmām jāveic savs darbs, lai saglabātu objektu darba kārtībā un attīstītu piedāvātos pakalpojumus. Mūsu darbs pašlaik ir virzīts uz to, lai, beidzoties ārkārtas situācijai, Krāslavas peldbaseins turpinātu pilnvērtīgi strādāt un priecēt savus apmeklētājus. Būsim pacietīgi šajā laikā un atbalstīsim viens otru. Vienmēr laipni gaidīti Krāslavas peldbaseinā."


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde