sestdiena, 20. aprīlis, 2024Vārda diena: Mirta, Ziedīte
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Kas nozaga gaismu?

Pievienots: 06.10.2020

Jaunais pilsētas stadions:moderns,skaists,daudzfunkcionāls,var teikt..pilseetas lepnums! COVID drūmajā laikā,kad socializēties un komunicēties ir tā kā problemātiski,vismaz kāds Gaismas stariņš pelēcīgajā ikdienā,vismaz var aiziet paskriet,paiet ātrā soli,paelpot svaigu gaisu,pasportot arī..Jauki taču? Nu ejam? Stadiona darba laiks ir no 16.00 līdz 22.00,paldies par to,viss tak OK? Ejam,ejam un...kur tad stadions? Viss tīts melnā tumsā,neredz ne ceļu,kur iet,ne stadiona vārtus,kur ieiet,ne arī skrejceļu,pa kuru kaut vai piesardzīgi pačāpot..To sauc par nakts orientēšanos? Nu savdabīgi gan..:( Nu pareizi,formāli tak stadions savu funkciju pilda-ejiet un sportojiet! Tas nekas,ka apgaismes stabi ir salikti,lampas arī saskrūvetas,ko tad veel jums vajag? Ak gaismu? Nu nekas traks-gaismas pagaidām nav,iztieciet kaut kā tāpat,var tak i kaadu lukturiiti piemontēt,var skaļi sasaukties,lai nesaskrietos viens ar otru..Mēs tak saprotam,ES struktūrfondu nauda ir smuki apgūta,stadions nodots ekspluatācijā,ko piesienas ar to gaismu,tas tāds sīkums vien ir..:( Galvenais-mums tak ir supermoderns,digitālais solārsols pie bibliotēkas,redz,ko mēs varam!!! P.S. Varbūt apgaismes stabus stadionā savienot ar to ,,kruto,, solu,tas taču ar Saules Baterijām ir apgādāts i visiem būs labi?

/ Felix


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 08.10.2020

Artis Upenieks, Krāslavas Sporta skolas direktors: “Sporta skola vienmēr ir pretimnākoša sportot gribētājiem. Ja ir nepieciešamība, apgaismojumu vienmēr ieslēdzam ikdienā, bet, kad stadionu neviens neizmanto, apgaismojums tiek izslēgts līdzekļu ekonomijas nolūkos. Par nepieciešamību ieslēgt apgaismojumu var vienoties, zvanot pa tālruni 25900775 un informējot mani, cikos nāksiet sportot - apgaismojums stadionā degs.”


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde