piektdiena, 19. aprīlis, 2024Vārda diena: Fanija, Vēsma
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Lūkas daudzīvokļu mājās

Pievienots: 27.10.2020

Labdien! Kas Krāslavas daudzīvokļu mājās ur atbildīgs par lūkām? Visu laiku kāds kāpj augšā un atstāj lūkas vaļā. Lietus laikā ūdens tek iekšā un dzīvokļos ir salieti griesti. Uzzvanot uz SIA "Krāslavas nami", tie atbild, ka iedzīvotājiem pašiem jākāpj augšā un jāpārbauda, vai lūka ir ciet vai vaļā. Vai tiešām pensionāriem pašiem jākāpj uz jumta, lai to pārbaudītu? Kas par to ir atbildīgs? Kur vērsties par šādu situāciju? Paldies.

/ I.


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 30.10.2020

SIA "Krāslavas nami" atbilde: “Daudzstāvu dzīvojamo māju kāpņu telpas un pagrabtelpas ir attiecīgā dzīvojamā mājā dzīvojošo iedzīvotāju koplietošanas telpas, kuras ir tiesīgs izmantot ikviens dzīvojamā mājā dzīvojošais. Piekļuve koplietošanas telpām ir paredzēta tikai attiecīgās mājas iedzīvotājiem, pagrabtelpas ir noslēgtas ar slēdzenēm un dzīvojamās mājas kāpņu telpu ieejas durvis aprīkotas ar kodu slēdzenēm, lai nepieļautu nepiederošu personu iekļūšanu kāpņu telpās. Savukārt bēniņu telpas nav atļauts noslēgt ar slēdzenēm, pamatojoties uz ēkas ugunsdrošības prasībām. Bēniņu telpās nav atļauts uzturēties nepiederošām personām. Lūkas, kas ir ierīkotas jumta konstrukcijā, ir paredzētas apsaimniekošanas un remontdarbu vajadzībām, iedzīvotājiem vai nepiederošām personām nav atļauts uzturēties uz dzīvojamās mājas jumta. Remontdarbu un apsaimniekošanas darbu veikšanai SIA ’’Krāslavas nami’’ darbinieki izmanto minētās lūkas, lai nokļūtu uz jumta darbu veikšanai, pēc darbu izpildes lūkas tiek noslēgtas. SIA ’’Krāslavas nami’’ atbild par tehnisko durvju un lūku stāvokli, bet kontroles pasākumi par koplietošanas telpu izmantotājiem un nepiederošo personu iekļūšanu tajās nav uzņēmuma kompetencē.”


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde