Friday, 29. March, 2024День имени: Agija, Aldonis
crest1 crest2

Ваши вопросы

Ответы на заданные в этом разделе вопросы носят только информационный характер и не имеют юридической силы. Срок подготовки ответа - до 5 рабочих дней.

В соответствии с законом о государственном языке предусмотренная учреждениями самоуправления для информирования общества информация должна предоставляться только на государственном языке, поэтому вопросы принимаются и ответы подготавливаются только на латышском языке.

Задай свой вопрос

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Cash-- baseins...:(

Добавлено: 15.09.2020

Sveiki! izlasot jaunos Krāslavas peldbaseina lietošanas noteikumus,ieraudzīju,ka turpmāk tā pakalpojumus ir iespējams izmantot tikai ar bankas karti. http://www.kraslavasvestis.lv/zinas/article/3/peldbaseins-atsak-darbu-pilna-apjoma.html?fbclid=IwAR3utVmfQwVX-yBGquchLhrrcihVlLzWxpGSe-TdcpYI4B_g9Ny2vTIWVRc Cik zinu,tad eiro Latvijas republikā ir likumigs maksāšanas lidzeklis visās tā formās,tai skaitā ari kā skaidra nauda! Ministru kabineta noteikumi nr 360 tikai PAREDZ iespēju izmantot bezskaidras naudas norēķinu,bet NEAIZLIEDZ lietot skaidru naudu,ja pilsonis to vēlas! Uzskatu,ka ar minēto noteikumu ieviešanu tiek pārkāptas manas tiesibas uz eiro ka likumīga maksāšanas līdzekļa lietošanu Latvijas Republikā kā arī parkāptas ES direktīvas par eiro lietošanu ES valstīs. Tāpat tiek parkāptas manas cilvēktiesības lietot par ES struktūrfondu lidzekļiem finansētā Krāslavas peldbaseina pakalpojumus,ja man nav bankas kartes. Bankas kartes lietošana NAV noteikta ar likumu,tā ir mana brīva izvēle un šajā gadījumā tā ir diskriminācija,kas ir rupjš cilvēktiesību pārkāpums.Jebkādas atsauces uz ,,Covid 19,, nav samērojamas ar iespējamo kaitējumu manai un citu cilvēku veselībai,kuri nespēj izmantot peldbaseina pakalpojumus , Krāslavas pašvaldības struktūrai ierobežojot skaidras naudas lietošanu Latvijas Republikā .Pieprasu atcelt nelikumigo lēmumu un vainīgos saukt pie atbildības,pretējā gadījumā rezervēju sev tiesibas griezties Eiropas Cilvēktiesību tiesā par savu tiesību aizskaršanu. Cerot uz sapratni un sadarbību..Felix.

/ Felix


Ответ на вопрос

Добавлено: 17.09.2020

Konstantīns Kozačuks, baseina galvenais administrators: "Krāslavas peldbaseins atsāka savu darbu, ievērojot Covid-19 pandēmijas noteiktos ierobežojumus. Šos ierobežojumus regulē Ministru Kabineta noteikumi Nr. 360 "Epidemioloģiskās drošības pasākumi Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai". Noteikumos ir noteikti daudzi piesardzības pasākumi. Piesardzības pasākums, izmantot bezskaidras naudas maksājumus, ieviests saskaņā ar šo noteikumu punktu nr.7 un apakšpunktu nr.7.8. Aicinām šajā laikā būt saprotošiem, piesardzīgiem un atbildīgiem. Pasargāsim sevi un citus no inficēšanās riska."


Назад к вопросам

Новый опрос

March - 2024
M T W T F S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
30 31
Monday, 18.03.2024

Фото дня

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde