Friday, 19. April, 2024День имени: Fanija, Vēsma
crest1 crest2

Ваши вопросы

Ответы на заданные в этом разделе вопросы носят только информационный характер и не имеют юридической силы. Срок подготовки ответа - до 5 рабочих дней.

В соответствии с законом о государственном языке предусмотренная учреждениями самоуправления для информирования общества информация должна предоставляться только на государственном языке, поэтому вопросы принимаются и ответы подготавливаются только на латышском языке.

Задай свой вопрос

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Par udens cirkulāriju

Добавлено: 13.01.2020

Aibildot par ūdens cirkulacija ,SIA Kraslavas nami direktors paskaidroja, ka ziemas apkures laikā udens cirkulacijas samaksai jasamazinas, diemžēl ta tikai palielinas, kad beigsies šis vardarbības uz iedzūvotajiem ?????,

/ Kraslaviete


Ответ на вопрос

Добавлено: 14.01.2020

SIA „Krāslavas nami” valdes priekšsēdētājs Valērijs Maslovs: "Atsevišķā cirkulācijas un karstā ūdens uzsildīšanas siltumenerģijas patēriņa uzskaite norēķiniem tiek veikta tikai no 2019. gada 1. maija, kad stājās spēkā jauns siltumenerģijas tarifs 51,44 EUR/MWh apmērā, kas tika samazināts, salīdzinot ar iepriekšējo (56,66 EUR/MWh). Tiekoties ar iedzīvotājiem, kā arī atbildēs uz daudziem jautājumiem par cirkulācijas tēmu, SIA “Krāslavas nami” vienmēr informēja, ka maksājums par cirkulāciju katru mēnesī būs atšķirīgs, atkarībā no enerģijas patēriņa saskaņā ar siltumskaitītāja rādījumiem. Karstā ūdens cirkulācijas patērētais siltumenerģijas daudzums katrā mājā katru mēnesi ir atšķirīgs, tāpat kā katrā mājā atšķiras siltumenerģijas patēriņš apkurei. SIA “Krāslavas nami” nav uzskaites informācijas par pilnu nostrādāto gadu, līdz ar to par cirkulācijas izmaksu izmaiņu tendencēm atkarībā no laika apstākļiem vai apkures sezonas (jā tādas izmaiņu tendences pastāv) varēsim spriest tikai šī gada vasarā. Sniedzot informāciju par cirkulāciju, labākam izklāstam mēģinājām ne tikai publicēt aprēķina metodiku, bet arī pēc iespējas plašāk paskaidrot jautājumu pēc būtības, modelējot dažādas situācijas. Jāsaprot, ka reālo un objektīvo situāciju ar siltumenerģijas patēriņa apjomiem katrā mājā atspoguļo tikai uzskaite ar atbilstošām mērierīcēm. Vēlreiz atgādinām, ka siltumenerģijas patēriņš katrā dzīvojamā mājā tiek fiksēts ar normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā verificētiem siltumskaitītājiem, un cirkulācijai patērētā siltumenerģija ir daļa no kopējā mājas siltumenerģijas patēriņa, kas tiek uzskaitīts katru mēnesī, un tikai uzskaites dati un sabiedrisko pakalpojumu regulatora apstiprinātais tarifs tiek izmantoti norēķinu veikšanai."


Назад к вопросам

Новый опрос

April - 2024
M T W T F S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Фото дня

  • Фото Юриса Роги

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde