otrdiena, 16. aprīlis, 2024Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts
crest1 crest2

Viss lielais sākas ar mazumiņu

Pievienots: 13.12.2018

Ziemassvētki – brīnuma gaidīšanas laiks, kad krītoša sniegpārsla ienes mieru dvēselē un daba izdzīvo vistumšāko nakti, lai atkal dotu ceļu gaismai. Cilvēki šajā laikā kļūst labestīgāki, dāsnāki un atvērtāki pasaulei.
Viss lielais sākas ar mazumiņu. Krāslavas pamatskolā no 3. līdz 10. decembrim tika izsludināta labo darbu akcija - lai iepriecinātu vecos ļaudis pansionātā „Priedes”, ir jāuztaisa vismaz viens eņģelītis. Protams, būtu ļoti skaisti, ja labo darbu maratonā iesaistītos visi, bet jāņem vērā, ka katram no mums ir savas rūpes, savi darbi un sava ikdiena, kas aizrauj ar savu straujumu un negaidītajiem pagriezieniem. Taču kopumā atsaucība bija negaidīti liela.  Nepilnas nedēļas laikā katru dienu bērni nesa uz skolu pašdarinātus eņģelīšus, sniegpārsliņas, rotājumus. Prieks par ģimenēm, kurās vecāki atrada laiku un kopā ar bērniem veidoja rotājumus labdarībai. Tieši ģimene ir labestības, sirsnības un mīlestības avots un skola. Paldies jums, cienījamie vecāki, par sadarbību un bērnu iesaisti labdarības pasākumos.  Paldies tiem klašu audzinātājiem, kuri ar savas klases bērniem veltīja laiku un kopā izveidoja brīnišķīgus eņģelīšus!
Otrdienas pēcpusdienā vairāk nekā 250 ar mīlestību un sirsnību darināti eņģelīši, daudzveidīgas un krāsainas sniegpārsliņas, dažādas svētku aplikācijas un pašu rokām veidoti rotājumi devās uz Krāslavas veco ļaužu pansionātu „Priedes”. Ir jauki apzināties, ka ar savu mazo darbiņu vari kādam sagādāt patīkamas emocijas un lielu prieku. Veco ļaužu pansionāta ļaudis vairāku gadu sadarbības rezultātu ir kļuvuši par mūsu draugiem, tāpēc katra tikšanās reizi ir divtik patīkama. Pāris stundu laikā pansionāta telpas ieguva svētku rotu, arī veco ļaužu sejās atplauka svētku gaidu smaids. Paldies čaklajiem bērnu kluba „Spicais” rūķīšiem par darbu - Aigaram Staņevičam (8.a), Dainim Batkovskim (8.a), Kristīnei Daļeckai (7.b), Liānai Plintai (7.b), Madarai Ērikai Daņiļevičai (6.a), Līgai Lipšānei (6.a), Diānai Višņakovai (6.a), Sebastianam Latkovskim (6.a).
Gribas, lai baltā pasaulē
balti sniegi snieg,
Un pa baltiem lielceļiem
balti cilvēki iet.
Un, lai baltos cilvēkos 
baltas domas dzimst.
Un, lai baltās darbdienās
balti svētki ir.
/I.Ziedonis/
Gaišus un ģimeniski mīļus Ziemassvētkus!

 Velta Daņiļeviča, Krāslavas pamatskolas psiholoģe

LSk un Nsk kopprojekta „Tikai kopā sapņi kļūst krāsaini” ietvaros



Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
pirmdiena, 01.04.2024
09:58 Pasākumi

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde