piektdiena, 29. marts, 2024Vārda diena: Agija, Aldonis
crest1 crest2

Pa Krāslavas novada celiem kursēs jaunie autobusi

Pievienots: 20.09.2018

Viens no lielākajiem Latvijas reģionālajiem pasažieru pārvadātājiem SIA DAUGAVPILS AUTOBUSU PARKS savā īpašumā ieguvis septiņus jaunus Mercedes–Benz Sprinter 516 CDI autobusus. Jaunie autobusi sāks kursēt jau šomēnes, veicot gan reģionālās nozīmes maršrutu apkalpošanu, gan nepieciešamības gadījumā arī komercpārvadājumus.

“Esam gandarīti par veiksmīgu sadarbību ar vienu no vadošajiem pasažieru pārvadātājiem Latvijā. Jāuzsver, ka šī nav pirmā reize, kad Domenikss pārdod Mercedes–Benz Sprinter autobusus Daugavpils autobusu parkam. Taču piegādātie autobusi izceļas ar paaugstinātu komfortu pasažieriem un autobusu vadītājiem. Ceram uz tikpat veiksmīgu un ilgstošu sadarbību arī nākotnē,” uzsver Domenikss Mikroautobusu vairumtirdzniecības un mārketinga vadītājs Vitālijs Ročans.

Mercedes-Benz vārds liecina par kvalitāti un drošību – šīs vērtības ir nozīmīgas arī mums. Tā kā jau iepriekš esam sadarbojušies ar Domenikss un mūsu autobusu parkā bijuši Mercedes-Benz Sprinter autobusi, esam droši, ka septiņi jaunie spēkrati būs kvalitatīvi un komfortabli. Plānots, ka jaunie autobusi kursēs pa Daugavpils, Krāslavas, Ilūkstes un Dagdas novadiem – ērti jutīsies gan šoferi, gan pasažieri, jo autobusos uzstādīta automātiska pieturu nosaukšana, tie aprīkoti ar kondicionieriem, individuālu apgaismojumu, ērtiem sēdekļiem un citām funkcijām,” uzsver SIA Daugavpils autobusu parks valdes loceklis Sergejs Mihailovs.

 Jauniegūtajos Mercedes–Benz Sprinter  autobusos ir 22 vietas, tostarp 19 sēdvietas un trīs stāvvietas. Tie ir izgatavoti, izmantojot modernas tehnoloģijas, lai nodrošinātu atvieglotu iekļūšanu un pārvadāšanu personām ar funkcionāliem traucējumiem. Autobusi aprīkoti ar dalītiem kondicionieriem un papildu sildītājiem vadītājam un pasažieriem salonā, tādējādi nodrošinot komfortu braucienu laikā gan vasarā, gan ziemā. Autobusu motori atbilst stingrajām EURO6 apkārtējās vides prasībām. Tie ir ne tikai ekoloģiski draudzīgi, bet arī ekonomiski. Mercedes–Benz Sprinter  lieliski piemēroti pasažieru pārvadājumiem gan pilsētas, gan starppilsētu maršrutos.

 Dace Lūse,
Mārketinga projektu vadītāja
SIA Domenikss



Jauna aptauja

Septembris - 2024
P O T C P S S
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde