ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Ģimnāzistiem pasniegtas „Gada balvas”

Pievienots: 30.05.2017

Pēc skolēnu parlamenta iniciatīvas un ar novada domes finansiālo atbalstu Krāslavas Valsts ģimnāzijā jau sesto gadu pēc kārtas tiek rīkots pasākums „Gada balva”.

Pateicoties vakara vadītājiem Jolantai Markevičai un Armandam Vecelim, kā arī aizraujošām dejām, ko izpildīja skolas audzēkne Aleksandra Mihailova un viņas partneris, pasākums pagāja kā vienā elpas vilcienā, vienkārši un nepiespiesti.

Skolēni paši izvēlējās uzvarētājus dažādās nominācijās. Šogad par gada matemātiķi un fiziķi tika ievēlēts Pauls Nartišs, labākās ķīmiķes titulu ieguvusi Laura Dzalbe, bet nominācijā „Biologs” uzvarējusi Sintija Skerškāne.

„Valodnieks” – Pauls Nartišs, vēsturnieks – Dmitrijs Šveds, un par Datorģēniju šajā gadā ievēlēts Dāvids Babrovskis, bet tituls „Literāts” tika piešķirts Antrai Umbraško. Par galveno ģimnāzijas politiķi šogad kļuvis Uldis Aišpurs.

Gada balvu saņēma arī labākie sportisti, par kuriem balsoja ģimnāzistu vairākums. Nominācijā „Bumbu pavēlnieks” par labāko tika atzīts Emīls Repelis, bet balvu „Vieglatlēts” ieguva Daniela Timma.

Nepalika nepamanīta arī mākslas joma. Nominācijā „Mūziķis” uzvarēja Laura Dzalbe, balvu „Mākslinieks” ieguvis Dāvids Babrovskis, savukārt Jolanta Markeviča atzīta par labāko nominācijā „Čaklākās rociņas”, bet Aleksandra Mihailova - nominācijā „Dejotājs”.

Gada balva tika pasniegta ne tikai mācību priekšmetu lietpratējiem un labākajiem skolēniem mākslas un sporta jomā, jo skolas dzīve nav saistīta tikai ar darbu mācību stundās. Prasme draudzēties un saskarties ar citiem, priecāties un bēdāties, izcelties ar savu aso prātu un kautri paklusēt, palīdzēt un uzmundrināt – bez tā visa nevar iedomāties dzīvi kolektīvā.

Balva nominācijā „Mirkļvaronis” tika piešķirta Daigai Saksonei, Jolanta Markeviča atzīmēta kā izpalīdzīgāka. Par Gada princesi ievēlēta Samanta Sozvirska, labākās prasmes izskatīties stilīgi ir Ritai Zubovičai. Balvu „Kāpēcītis” saņēmis Edvīns Gorenko, bet par asās mēles īpašnieku tika atzīts Dmitrijs Duškins, viņš kļuvis par uzvarētāju nominācijā „Piparkūka”.

Rihardam Misjunam piešķirta balva nominācijā „Vāģis”, titulu „Supervaronis Smiekliņš” izcīnīja Aivars Vagalis, bet Reinis Andžāns ieguva balvu „Piena dzērājs”. Par gada tusētāju tika ievēlēts Alēns Ločmelis, bet nominācijā „Gada neveiksmīte” balvu ieguva Armands Vecelis.

Raimonds Rombaļskis un Justīns Stivriņš, labākie draugi, saņēma balvu „Betmens un Robins”.

Pasākuma noslēgumā ģimnāzijas parlaments izteica lielu pateicību par atsaucību un palīdzību novada jauniešu koordinatorei Jutai Bubinai un Krāslavas novada domes Izglītības un kultūras nodaļas vadītājai Lidijai Miglānei.

Sagatavoja Elvīra Škutāne, autores foto

Fotogalerija: http://www.kraslavasvestis.lv/galerija/foto/album/gada-balva-gimnazija.html


Jauna aptauja

Maijs - 2024
P O T C P S S
  01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde