otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Harija Potera filmu fanu viktorīna

Pievienots: 15.11.2019

1. novembrī Krāslavas pamatskolā notika Harija Potera filmu fanu viktorīna. Pasākuma idejas autores un arī īstenotājās bija 7.a klases meitenes Ineta Marhileviča, Madara Ērika Daņiļeviča un Dana Sosnāre. Kā izrādījās, skolā ir daudz Harija Potera fanu, kuri vēlējās pierādīt savas zināšanas par šī mistiskā tēla piedzīvojumiem, jo dalību viktorīnā pieteica 13 komandas. Ļoti zīmīgs skaitlis un atbilstošs šim pasākumam... Un divi dalībnieki vēlējās cīnīties individuāli.

Un nu visu pēc kārtas. Lai sagatavotos šim pasākumam, meitenes veltīja lielu laiku un pacietību, veidojot atbilstošu tematikai afišu, izstrādājot viktorīnas jautājumus, veidojot diplomus, balvas un plānojot pasākuma atmosfēras nianses. Zāles noformējumā lielu lomu spēlēja gan noslēpumiem vītā Hogvartsas skolas atmosfēra – gan spoku klātbūtne, kuri lēni lidinājās uz skatuves aizkariem, gan simboliskie tēli - pūces, čūskas, peles, kā arī sveču gaisma,  melns galdauts uz žūrijas galda un melnā vāze ar maziem spociņiem ziedu vietā, atbilstoša mūzika un uz lielā ekrāna Harija Potera filmu noslēpumainākie mirkļi… Pēc burvju mājiena visi dalībnieki nokļuva jauno burvju skolā, atlika tikai apliecināt savas zināšanas.

Liels paldies skolotājai Valentīnai Gekai un viņas mazajiem burvju triku meistariem - 3.a klasei par neparastu burvju triku demonstrāciju un pasākuma atklāšanu. Pasākuma vadītājas un Horvartsas skolas Krāslavas filiāles kursantes Ineta Marhileviča, Madara Ērika Daņiļeviča un Dana Sosnāre ļoti pārliecinoši un profesionāli uzrunāja klātesošos, iepazīstināja ar viktorīnas nosacījumiem un kompetento žūriju - Hogvartsas skolas Krāslavas filiāles maģistriem Jeļenu Japiņu, Ingu Makņu un Astrīdu Daņiļeviču. Vadītājas sekoja, lai viss noritētu godīgi un laicīgi.

Izvērtējot iesniegtās atbildes, žūrija paziņoja rezultātus. Godpilno uzvaru ar maksimālo punktu skaitu izcīnīja 3.a klases un 8.c klases komandas, bet individuālajā cīņā stiprāks izrādījās 5.a klases skolēns Gabriels  Misjūns, taču paldies par uzdrošināšanos arī 8.c klases skolniekam Raivim Paškevičam.

Pateicoties LSK Krāslavas, Dagdas un Aglonas novadu komitejas un Norvēģijas Sarkanā Krusta kopprojektam “Tikai kopā sapņi kļūst krāsaini” uzvarētāji un arī visi dalībnieki saņēma diplomus un balvas.

Pasākums izdevās. Paldies par sadarbību un atbalstu gan skolēniem, gan skolotājiem, gan skolas administrācijai, gan vecākiem. Kārtējo reizi vēlos teikt - mūsu bērni varbūt arī nav ideāli, bet ar savu unikalitāti vienmēr spēj pārsteigt!

Velta Daņiļeviča, Krāslavas pamatskolas bērnu pašiniciatīvas kluba “Spicais” vadītāja

Fotogalerija


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde