piektdiena, 19. aprīlis, 2024Vārda diena: Fanija, Vēsma
crest1 crest2

Kopīgs darbs vieno cilvēkus

Pievienots: 26.07.2017

Automazgātava „Motor SPA” pastāv jau ceturto gadu un jau kļuva par iecienītu vietu autovadītāju vidū. Labs serviss un draudzīga atmosfēra apvieno apmeklētājus, tā arī izveidojās mūsu nelielā, bet draudzīgā grupa.

Tā ir vieta, kur no padomju laikiem apkārtne izskatās degradēta un novecojusi. Šajā rūpnieciskajā zona ir vairāki uzņēmumi, tas liecina par to, ka mūsu pilsētā notiek aktīva uzņēmējdarbība, taču īpašnieki aizņemtības dēļ līdz apzaļumošanai vēl nav tikuši un apmeklētājiem līdz šīm brīdim nebija vietas, kur pavadīt gaidīšanas laiku svaigā gaisā. Tā arī radās ideja - piedalīties konkursā „Iedzīvotāji veido savu vidi” un apzaļumot šo vietu.

Projekta īstenošanā piedalījās automazgātavas „Motor SPA” pastāvīgie klienti, īpašnieks Vadims Skerškāns, kā arī draugi un ģimene. Jūnija sākumā tika sagatavota projekta īstenošanas vieta. Pašu spēkiem grupas dalībnieki kopā ar uzņēmuma īpašnieku atveda granti, lai izlīdzinātu vietu, kur tika iestādītas tūjas, atvesta arī melnzeme puķu dobēm. Izmantojot Krāslavas novada domes piešķirto finansējumu, tika iegādāta atkritumu tvertne, soliņš, tūjas un ziemciešu stādi. 7. jūlijā visi grupas dalībnieki realizēja ieplānoto rūpnieciskās zonas apzaļumošanas projektu Vasarnieku ielā 11 a, Krāslavā.

Pabeidzot darbu, konstatējām, ka sasniedzām labāku rezultātu, nekā bija iecerēts. Šobrīd vecā rūpnieciskā zona izskatās sakārtota, ir vieta, kur klienti var pavadīt gaidīšanas laiku svaigā gaisā starp tūjām un skaistajām puķu dobēm, kas smaržo pēc lavandas un visu vasaru ziedēs lillā - baltiem ziediem.

Secinājām, ka kopīgs darbs apvieno cilvēkus un sniedz kolosālu gandarījumu par paveikto darbu. Esam pārliecināti, ka mūsu nākotnes veiksme ir atkarīga no mūsu kopīgā darba visu iedzīvotāju labā.

Daži mūsu projekta grupas dalībnieki par šādu novada domes izsludināto konkursu dzirdēja pirmo reizi un plāno piedalīties konkursā ar saviem projektiem nākamgad, lai sakārtotu un apzaļumotu arī savus daudzdzīvokļu pagalmus. Cerēsim, ka šāds konkurss pastāvēs arī turpmāk, tā ir laba tradīcija krāslaviešiem - apvienoties kopīgajā darbā.

Izsakām pateicību Krāslavas novada domei par iespēju piedalīties konkursā „Iedzīvotāji veido savu vidi” un, protams, par atbalstu, paldies mūsu grupas „Nevienaldzīgie „Motor SPA” apmeklētāji” dalībniekiem par ieguldīto darbu un laiku.

Novēlu visiem veiksmi!

Svetlana Pitrāne



Jauna aptauja

Jūlijs - 2017
P O T C P S S
  01 02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
 
trešdiena, 05.07.2017

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde