otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Krāslavā aizritēja basketbolam veltīta Veselības diena

Pievienots: 05.10.2017

2017. gada 30. septembrī, Krāslavas Varavīksnes vidusskolas sporta zālē aizritēja Veselības diena „Krāslavas Veselības dienas kausa izcīņa basketbolā vīriešiem ar basketbola un veiklības konkursiem skatītājiem un interesentiem - „Veselā miesā - vesels gars””.

Pasākums sākās ar viesu komandu no Rēzeknes un Iecavas savstarpējo cīņu, kurā spēcīgāki izrādījās Rēzeknes basketbolisti. Pēc spēles aktivitātes turpinājās ar konkursiem pašiem jaunākajiem Krāslavas basketbolistiem. Soda metienus vislabāk izpildīja Nauris Stabulnieks un Valentīns Smirnovs, kas saņēma galvenās balvas – basketbola bumbas. Nākamajā konkursā, kad tika noteikta precizitāte un attālums, labākais izrādījās Rihards Jermolajevs, kuram balvā arī basketbola bumba. Konkursos meitenēm piedalījās Evija un Anna (katra uzvarēja 1 konkursā). Visi konkursanti tika apbalvoti ar saldām un garšīgām balvām, kā arī ar T-krekliem.

No vecākiem visprecīzākā izrādījās Iveta Solima, kura iemeta sešus no desmit soda metieniem! Apsveicams rezultāts!        

Pēc jaunākās grupas basketbolistu konkursiem ar lekciju par tēmu „Basketbola nozīme sirds, asinsvadu, onkoloģisko, garīgo slimību profilaksē” uzstājās Krāslavas ārsts Juris Juškevičs, pēc viņa - basketbola treneri Raitis Timma un Edgars Gribs iepazīstināja mazos un lielos basketbolistus ar basketbolu, lasot lekcijas par tēmām: „Basketbols un tā ietekme uz veselību”; „Basketbolam nepieciešamā fiziskā sagatavotība”; „Basketbola ietekme uz muskuļu grupām, izvairīšanās no traumatisma (t.sk. drošības tehnikas ievērošana)”.     

Tālāk sekoja konkursi vidējai un vecākajai grupai. Soda metienu konkursā vidējā grupā uzvarēja un galveno balvu saņēma Renārs Raudive, bet vecākajā grupā soda metienu un konkursā uz ātrumu un precizitāti uzvarēja Rinalds Timma.

Pēc konkursiem notika vēl divas basketbola pirmssezonas pārbaudes spēles, kurās BK „Krāslava”/Sporta skola tikās ar Rēzeknes un Iecavas komandām, kuras pagājušajā sezonā LBL3 turnīra ietvaros ieguva 2. un 4.vietu. Abās spēlēs uzvaru un galveno turnīra balvu ieguva Krāslavas komanda.

Pasākumu organizēja biedrība „Basketbola klubs „Krāslava”” sadarbībā ar Krāslavas novada domi, īstenojot ESF projektu Nr. 9.2.4.2/16/I/097 „Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanas un slimību profilaksei Krāslavas novadā”. 

Esiet aktīvi, spēlējiet basketbolu, tiksimies nākamajos pasākumos!

Raitis Timma,
BK „Krāslava” valdes priekšsēdētājs

 

 

 

            



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde