ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Lai mums visiem izdodas izcili veikt savus uzdevumus kopīgu mērķu labā

Pievienots: 27.07.2021

2021. gada augustā apritēs 30 gadi, kopš ir dibināta Indras Mākslas uz mūzikas skola. 30 gadi ir laika posms, atskatoties uz kuru, var redzēt sava darba rezultātus.

Lielākā vērtība ir cilvēks un mūsu gadījumā - bērns, kurš atnāk mācīties uz mūsu skolu. Profesionālās ievirzes izglītība nav obligāta, tomēr daudzi vecāki, domājot par savu bērnu attīstību un nākotni, vēlas, lai viņu bērni apgūst profesionālās ievirzes izglītību. Indras Mākslas un mūzikas skola īsteno licencētas un akreditētas izglītības programmas „Vizuāli plastiskā māksla” un „Dejas pamati”. Programmas apgūst bērni no Robežnieku, Indras un Piedrujas pagasta.

Skolas darbība ir vērsta uz bērnu spēju un prasmju attīstību, gaumes izkopšanu un bērnu veidošanu par gudriem un izglītotiem kultūras produktu patērētājiem, tomēr skolas darbības pamatmērķis ir radīt izglītojamajiem iespēju iegūt zināšanas un prasmes un veidot attieksmi, kura nepieciešama, lai sekmīgi un ar panākumiem varētu turpināt izglītību nākamajā izglītības pakāpē.

Skolas pastāvēšanas laikā daudzi skolas audzēkņi ir izvēlējušies turpināt savu izglītību mākslas jomā. Mēs priecājamies un lepojamies par viņu sasniegumiem. Pašlaik skolas absolvente Jūlija Rakovska turpina savu izglītību Rīgas Dizaina un mākslas vidusskolā keramikas dizaina specialitātē un ir uzdāvinājusi brīnišķīgu dāvanu savam novadam - izveidojusi jaunu logo Laimes muzejam Indrā.

Arī šogad mums ir iemesls priecāties un lepoties. Skolas absolventi Indris Ivanovs un Samanta Rakovska nolēma turpināt savu izglītību mākslu jomā. Indris iestājās Daugavpils dizaina un mākslas vidusskolas Reklāmas dizaina izglītības programmā, bet Samanta Rīgas Baleta skolas profesionālajā vidējā izglītības programmā „Laikmetīgā deja”. Samanta un Indris apguva pamatizglītību Robežnieku pamatskolā un līdztekus absolvēja Indras Mākslas un mūzikas skolas deju un mākslas izglītības programmas. Lai radītu iespēju bērniem attīstīt savus talantus, ir jāiegulda liels darbs. Pirmkārt, tā ir bērnu un vecāku izvēle un darbs, un jāsaka milzīgs paldies Samantas un Indra vecākiem, kuri sniedza lielu atbalstu saviem bērniem. Otrkārt, tas ir pedagogu nopelns. Mūsu skolas gadījumā, pedagogu Lidijas Trušeles, Irēnas Truskovskas, Māra Suseja, Martas Andrukovičas darbs, kurš ir viņu sirds darbs, un kuri palīdzēja Indrim un Samantai apgūt nepieciešamās prasmes un attīstīt savas spējas. Kā arī Robežnieku pamatskolas direktores Maijas Šemeles atbalsts un atsaucība, atbalstot savus audzēkņus. Treškārt, tas ir Indras, Robežnieku un Piedrujas pagasta pārvalžu un Krāslavas novada, Krāslavas novada Izglītības pārvaldes kopīgs darbs, ieguldot savu darbu, spēkus uz resursus novada bērnu nākotnē, jo tikai izglītota, domājoša un inteliģenta jaunatne varēs izveidot attīstītu, mūsdienīgu valsti, kādā mēs visi vēlamies dzīvot.

Lai mums visiem izdodas izcili veikt savus uzdevumus kopīgu mērķu labā!

 Ērika Zarovska, Indras Mākslas un mūzikas skolas direktore



Jauna aptauja

Maijs - 2021
P O T C P S S
 
01
02
03 04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
31
 

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde