otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Latgalē viesojās Vācijas un Latvijas tūroperatoru pārstāvji

Pievienots: 09.06.2017

Latgales tūrisma asociācija „Ezerzeme”, turpinot īstenot mārketinga aktivitātes ārējos tirgos, sadarbībā ar tūrisma informācijas centriem, uzņēma tūroperatoru „Ebden Reisen” (Frankfurte), kas strādā Vācijas tirgū, un „Impro” un „Jēkaba Ceļojumu Aģentūra” pārstāvjus, kas strādā Vācijas, Skandināvijas un arī Āzijas tirgū.

Vairāku dienu info tūrēs tūrisma nozares profesionāļi iepazinās ar labākajiem un arī jaunajiem Latgales tūrisma objektiem un tūristu mītnēm.

Tūrisma nozares profesionāļi atzinīgi novērtēja Latgales tūrisma produktu piedāvājumu.

Vija Ķirķe („Impro”) atzina: „Mans pamatmērķis izpētes braucieniem bija piedāvājums ārvalstu tūristiem – vāciešiem, skandināviem un arī ķīniešiem, kas jau pavisam drīz būs pie mums. Pagrūti varētu būt iztulkot visas unikālās valodas īpatnības, parādīt cilvēku spēku, spītu un uzņēmību.  Ļoti ceru, ka Latgale saglabāsies tāda, kāda tā ir - modernās pasaules nemainīta un neskarta, tajā pašā laikā ar „Goru”, Daugavpils Marka Rotko centru, ar sakoptību, moderniem muzejiem. Latgalei šobrīd ir tieši tas, ko vēlas redzēt pasauli apceļojušie tūristi, - dabiskums, autentiskums, kvalitatīvs ēdiens, kuru gatavo Īsta Saimniece, ar mīlestību un cieņu pret šo ēdienu, lauku produkti, dziļa cieņa pret vēsturi, kultūru, valodu. Principā Latgalē tūristiem var piedāvāt jebkuru vietu, ko mēs redzējām.  Tas, kas pietrūkst, ir augsta līmeņa naktsmītnes, dažviet - labiekārtotas tualetes pie objektiem. Ārzemju tūristi vēlās ceļot, vērot dabu, tradicionālo, bet vakarā atgriezties pierastajā komfortā - ****viesnīcā ar  atbilstošām ērtībām. Šis ir mirklis, kad Latgale ir TOPĀ ar to, ko piedāvā. Ieguvēji būs tie objekti, pilsētas, kuri ir sasniedzami no labām naktsmītnēm - vai nu apļveidā, vai radiālajos izbraukumos.”

Nils Ebdens no „Ebden Reisen” pastāstīja par gūtajiem iespaidiem un nākotnes iecerēm Latgales tūrisma produktu virzīšanai tirgū, atzīstot, ka Latgalē ir pietiekoši daudz labu, interesantu objektu gan grupām, gan individuāliem tūristiem. Liels potenciāls vācu ceļojumiem uz Latgali ir gatavi maršruti vai ar iespēja tos veidot  pašiem. Pašreiz mēs veidojam jaunu mājas lapu, kurā būs ievietotas specializētas individuālās tūres. Jaunajā mājas lapā izvietosim visu informāciju par objektiem un visām fantastiskajām lietām, ko redzējām un izbaudījām Latgalē. Piedāvāsim individuālus maršrutus, t.sk. ar speciālām interesēm, arī maršrutus grupām nākošā gada bukletos un izstādēs. Līdz šim  maršrutos bija iekļauts tikai neliels Daugavpils piedāvājums. Tagad ir daudz jaunas informācijas – veidosim jaunu Baltijas apceļošanas piedāvājumu, tajā iekļaujot Latgali. Latgali piedāvāsim arī brīvdienu atpūtai.

 Informāciju sagatavoja:
Latgales reģiona tūrisma asociācija „Ezerzeme”

 


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
otrdiena, 19.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde