ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

LTRK aicina uzņēmējus dalībai jaunā formāta Iespēju festivālā „Uzņēmēju dienas Latgalē 2020”

Pievienots: 08.07.2020

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK), sadarbojoties ar Rēzeknes pilsētas domi un Latgales plānošanas reģionu, aicina uzņēmējus pieteikties dalībai Iespēju festivālam „Uzņēmēju dienas Latgalē 2020”, kas kombinētā klātienes – virtuālā formātā norisināsies 25.-26. septembrī jaunuzceltajā Olimpiskajā centrā „Rēzekne”.

Izstādē kā dalībniekus vienkopus plānots pulcēt uzņēmējus un izglītības iestādes no Latgales un visas Latvijas, lai apmeklētājiem interaktīvā veidā būtu iespēja uzzināt par reģiona uzņēmumiem, to vakancēm, pieprasītajām profesijām un apguves iespējām.

Šogad, pielāgojoties apstākļiem, pasākuma formāts ir kombinēts, dodot iespēju izstādes dalībniekiem izvēlēties dalību ņemt klātienes vai neklātienes formātā ar virtuāliem stendiem, tādējādi piedāvājot  apmeklētājiem savas preces un pakalpojumus arī  virtuālajā vidē. Šāda veida attālinātai dalībai aicināsim arī starptautiskās tīklošanās interesentus.

Izmantojot digitālā formāta priekšrocības, pasākuma abu dienu garumā izstādes dalībniekiem būs iespēja veidot vebinārus, prezentējot savu uzņēmumu piedāvātos produktus un pakalpojumus. Vebināri būs pieejami tiešraidē pasākuma tīmekļvietnē, dalībniekiem un apmeklētājiem piedāvājot inovatīvu un ērtu formātu savstarpējai interaktīvai komunikācijai.

„Uzņēmēju dienas Latgalē” sevi ir pierādījis kā populārs un nozīmīgs pasākums, kas vietējiem uzņēmējiem sniedz iedvesmu un iespēju paplašināt kontaktu un klientu loku. Šis gads uzņēmējdarbības jomai ir bijis smags, līdz ar to festivāla platforma ir lieliska iespēja, kur uzrunāt auditoriju. Esam priecīgi uzņemt Latgales uzņēmējus tikko uzceltajā Olimpiskajā centrā „Rēzekne””, komentē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs.

„Uzņēmēju dienas Latgalē 2020” pirmā diena būs veltīta uzņēmumu savstarpējās sadarbības veicināšanai. Pasākuma laikā plānots rīkot dažādas aktivitātes, tostarp biznesa forumu ar paneļdiskusijām, kur piedalīsies kā uzņēmēji, tā arī pašvaldību pārstāvji. Forumu un visu pārējo festivāla programmu varēs vērot arī  tiešraidē , kura būs pieejama gan „Uzņēmēju dienas” mājas lapā, gan sociālajos tīklos.

Pasākuma otrās dienas programma būs vairāk izklaidējoša, piedāvājot virtuāli iepazīt Latgales tūrisma un atpūtas iespējas, piedalīties reģiona kulinārā mantojuma meistarklasēs. Būs arī intervijas ar pasākuma dalībniekiem un apmeklētājiem. Plānotas ir arī dažādas loterijas ar vērtīgām balvām un pārsteigumiem.

Papildu informācija par dalības noteikumiem un izmaksām ir pieejama tīmekļvietnē www.uznemejudienas.lv.  Reģistrējot dalību pasākumam līdz 2020. gada 31. jūlijam, ir iespējams saņemt īpašo piedāvājumu klātienes ekspozīcijas dalības maksai. 

Aicinām uzņēmējus laikus pieteikties dalībai pasākumā, jo tā daļēji virtuālais formāts dod iespēju aktīvi iesaistīties un reklamēt savu uzņēmumu jau pirms pasākuma norises.

„Uzņēmēju dienas Latgalē 2020” būs jau sestais šāds ikgadējs pasākums Latgales reģionā. Pagājušajā gadā „Uzņēmēju dienas Latgalē” notika Daugavpils Olimpiskajā centrā, pulcējot 180 dažādu nozaru dalībniekus. Pasākumu apmeklēja vairāki tūkstoši apmeklētāju.

Inese Raiba,
Mārketinga un sabiedrisko attiecību daļas vadītāja,
Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera


Jauna aptauja

Jūlijs - 2020
P O T C P S S
 
01
02
03
04 05
06
07
08
09
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
 
trešdiena, 15.07.2020
ceturtdiena, 16.07.2020
pirmdiena, 20.07.2020
otrdiena, 21.07.2020

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde