piektdiena, 29. marts, 2024Vārda diena: Agija, Aldonis
crest1 crest2

Mācību gada noslēguma pasākumi Ezernieku vidusskolā

Pievienots: 10.06.2022

Mātes dienas koncerts

Maija skaistākā diena ir domāta, lai apstātos, atliktu malā ikdienas steigu, rūpes un godinātu savas māmiņas un vecmāmiņas, pasakot tām siltākos mīlestības vārdus. Arī mūsu skolēni 6. maijā aicināja savas māmiņas un vecmāmiņas uz svētku koncertu. Lietišķās mākslas pulciņa dalībnieki visus ciemiņus sveica ar pašdarinātiem apsveikumiem. Par godu māmiņām skanēja dzejoļi un dziesmas. Deju pulciņa dalībnieki priecēja klātesošos ar dejām. 6. klases skolēni sveica māmiņas ar lugu „Rācenis”. Sirsnīgi un mīļi priekšnesumi iepriecināja ikvienu skatītāju.

Pašu lielāko prieku māmiņām sagādā bērni, viņu sasniegumi. Tāpēc tradicionāli šajā dienā tiek sveikti skolēni, kas pārstāvēja skolu olimpiādēs, konkursos, sacensībās. Šogad skolēni piedalījās 8 mācību priekšmetu olimpiādēs un ieguva 23 godalgotas vietas: 4 – atzinības, 6 – 3. vietas, 6 – 2.vietas un 7 – 1.vietas.

Ļoti aktīvi un ar labiem panākumiem šogad vairākās olimpiādēs piedalījās:

12.kl. skolniece Anna Marija Vaišļa - 5 godalgotas vietas;

9.kl. skolniece Anastasija Potapova - 4 godalgotas vietas un 2 reizes pārstāvēja skolu valsts olimpiādēs;

8.kl. skolniecei Ritai Savickai, 9.kl. skolniecēm Sintijai Mizānei un Sintijai Vaišļai un 12.kl. skolniecēm Viktorijai Jakušenokai pa 2 godalgotām vietām;

6.kl. skolniecēm Viktorijai Skorohodovai, Ksenijai Jermakai, Darjai Žurovai, 7.kl. skolniecēm Valērijai Lovčinovskai un Sanitai Sinicinai, kā arī 12.kl. skolēnam Danilam Sinicinam pa 1 godalgotai vietai.

Skatuves runas videokonkursā piedalījās 6.kl. skolniece Elīna Vincūne, 4. klases skolēni Hugo Zeiliņš un Renāts Taranda. Elīna un Hugo ieguva II pakāpes diplomu un Renāts III pakāpes diplomu  Krāslavas novadā.

Pedagogi ir daļa no skolēnu izaugsmes ceļa. Šajos skaistajos svētkos pateicības vārdi skanēja arī tiem skolotājiem, kas spēja atrast spēku, motivāciju un pareizos vārdus, lai ieraudzītu un attīstītu skolēnos talantu, gatavojoties un piedaloties olimpiādēs un konkursos!

Pēdējais zvans

Maija beigu tuvošanās katram skolēnam liek izjust īpašu nemieru, vienai daļai šis mēnesis vēsta par vasaru un brīvlaiku, bet otrai - par satraukumu pirms eksāmeniem un pārdzīvojumiem, gaidot eksāmenu rezultātus. Maijs ir nopietnākais un atbildīgākais laiks, kad skan zvans uz pēdējo stundu 9. un 12. klases skolēniem.

Klāt ir patīkamais un satraucošais brīdis, pēdējais zvans 12. klases skolēniem. Pirms 12 gadiem tikpat smaidīgus, ar baltām bantītēm, tikai nedaudz mazāka auguma zvans aicināja šos bērnus uz pirmo stundu, bet 13. maijā tas skanēja pēdējo reizi, atgādinot, ka skolēni atvadās ne tikai no skolas, bet arī no bezrūpīgās bērnības.

20. maijā zvans pēdējo reizi skanēja 9. klases skolēniem. Gājums Ezernieku vidusskolā tūlīt beigsies, un jaunais būs klāt. Nākotne būs pilna brīnumu un patīkamu pārsteigumu. Vērtība ir ne pašā notikumā, bet izjūtās, kas norisinās absolventos.  

Pēdēja zvana svētki pagāja ļoti sirsnīgā gaisotnē. Šiem absolventiem skanēja pēdējais zvans Ezernieku vidusskolā.

Lai piepildās jūsu sapņi un cerības!

Informāciju apkopoja: Ezernieku vidusskolas direktora vietniece Svetlana Malinovska sadarbībā ar Venerandu Lutinsku, „Jauno žurnālistu” pulciņa dalībniekiem
Sanitas Karpovičas un Svetlanas Malinovskas foto



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde