ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

MUMS RAKSTA: Daudz laimes Dzimšanas dienā, mana Krāslava!

Pievienots: 22.04.2020

Esi sveicināta, pilsēta, mana dzimtā vieta un bērnības dienu iemīļotā pilsēta! Bez šaubām, tu esi labākā pilsēta uz Zemes! Labākā ikvienam krāslavietim: kāds šeit ir dzimis un pavadījis laimīgākos bērnības gadus, kāds šeit ir saticis savu pirmo mīlestību, kāds šeit ir guvis savu pirmo uzvaru vai īstenojis sen izlolotu sapni.

Mana mazā dzimtene - tā nav vienkārši vieta, kur esmu dzimusi un augusi. Tā ir vieta, kas izraisa nostalģiskas atmiņas un smeldzīgas skumjas: skola un kaimiņi, iemīļotākie atpūtas stūrīši - mežs, parks, ezeri, kur jutos omulīgi, sapņoju par nākotni un veidojos kā personība.

Mīlēt savu mazo dzimteni – tas nozīmē būt par tās ikdienas dzīves sastāvdaļu. Priecāties, kad dzimtene svin svētkus, un just līdzi, kad tai ir grūti. Mana mazā dzimtene, mana Krāslava, viss te man ir svēts un dārgs: zeme, tauta, tās vēsture un rītdiena.

Krāslava, tavā Dzimšanas dienā es no sirds novēlu visiem, kas dzīvo šajā brīnišķīgajā vietā, katru dienu priecāties par saules stariem, just iedvesmu un tiekties pēc kaut kā laba. Es novēlu katrai mājai, katrai ģimenei, katram pilsētas iedzīvotājam mieru, labestību un stipru veselību, laimi, veiksmi un labklājību!

Vēlu, lai jūs būtu draudzīgi un vienoti, lai jūsu centieni, vēlmes, nodomi un cerības palīdzētu attīstīties un uzplaukt mūsu pilsētai. Lai ikviens šeit ir laimīgs, mīlēts, pieprasīts un veiksmīgs. Lai šis mājīgais Zemes stūrītis dāvā ikvienam spilgtus sapņus un gaišas cerības, dod startu jūsu personīgajām uzvarām un sasniegumiem, kļūst par impulsu iedvesmojošam darbam mūsu mīļotās pilsētas labā!

Gribu novēlēt, lai mana iemīļotākā pilsēta augtu un uzplauktu, un vienmēr ieņemtu īpašu vietu tās iedzīvotāju sirdīs.

Daudz laimes Dzimšanas dienā, mana Krāslava!

Ilona Kravcova (Vasiļjeva),
Maikopas pilsēta, Adigejas Republika



Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde