otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

„Olimpiskā diena 2018” Krāslavas pamatskolā

Pievienots: 02.10.2018

21. septembrī Krāslavas pamatskolā tika organizēta „Olimpiskā diena 2018”, kuras programmā tika iesaistīti visi 1.-9. klašu skolēni, skolotāji, skolas administrācija, skolas darbinieki un skolēnu vecāki. Šogad Latvijas Olimpiskā diena tika rīkota par godu Starptautiskās Olimpiskās komitejas dibināšanai ar devīzi Latvijā „Teniss vieno!”.

„Olimpiskās dienas 2018” atklāšanā ar apsveikuma uzrunu mūsu skolēnus pagodināja Krāslavas pamatskolas direktore Vija Konceviča. Skolas priekšā pacelt LOK karogu tika aicināti mūsu labākie sportisti – Edvards Kristens Silajānis, Līga Volka (7.c klase) un Līva Māra Mukāne (7.a klase). LOK „Olimpisko dienu” rīko, apliecinot atbalstu Olimpiskajiem ideāliem, veselīgam dzīvesveidam un Godīgas spēles principiem sportā.

Visi Krāslavas pamatskolas skolēni piedalījās kopējā rīta vingrošanā, kura vienlaikus norisinājās visās Latvijas „Olimpiskās dienas 2018” norises vietās. Rīta rosmes mērķis ir dalībniekus pamodināt un sagatavot turpmākās dienas aktivitātēm, kā arī atgādināt par pareizi veiktu rīta vingrošanu kā ļoti svarīgu ikdienas sastāvdaļu. Pasākumu turpināja sporta aktivitātes ar tenisa bumbām, kuras tika organizētas Krāslavas pilsētas stadionā. Krāslavas pilsētas tenisa kortā skolēnus ar tenisa elementiem iepazīstināja sertificēts tenisa treneris Aleksejs Abramovs, kā arī skolēni paši izmēģināja tenisa pamatelementus.

1.-6. klašu skolēni tika iesaistīti zīmējumu konkursā „Mana tenisa zvaigzne”, un labākie trīs darbi tika apbalvoti: 1. vieta – Gregors Pauliņš (5.a), 2.vieta - Laura Putne (5.b), 3. vieta - Pjotrs Ignatovičs (1.b). Pamatskolas vecuma katras klases skolēni iesaistījās viktorīnā par tenisa noteikumiem un izcili izpildīja uzdevumus, par ko tika doti papildus punkti pie stafešu kopvērtējuma rezultātiem.

Īpašu paldies jāsaka klašu audzinātājiem par aktīvu sadarbību sporta pasākuma organizācijā, kā arī par aktīvu dalību konkursos, sporta aktivitātēs un sniegto izzinošu mācību darbību kustību aktivitāšu laikā.

„Olimpiskās dienas 2018” laiks pagāja nemanot, un pienāca brīdis svinīgai uzvarētāju apbalvošanai un sporta svētku noslēguma ceremonijai. Katram „Olimpiskās dienas 2018” dalībniekam tika pasniegts SOK 2018. gada sertifikāts, uzvarētāji individuālajos konkursos tika apbalvoti ar individuālām balvām, bet Krāslavas pamatskola savā īpašumā ieguva LOK kausu un vērtīgu sporta inventāru: tenisa raketes, bumbiņas un pārvietojamu tenisa tīklu. Savukārt skolēni saņēma aktīvu fizisku slodzi un neaizmirstamus brīžus, darbojoties ar savu klasi!

Paldies Krāslavas pamatskolas direktorei Vijai Koncevičai, skolas administrācijai, Krāslavas izglītības nodaļas vadītājas vietniecei Snežanai Petrovičai par aktīvā un sportiskā dzīvesveida popularizēšanu. Pateicība sertificētam tenisa trenerim Aleksejam Abramovam par organizēto ievadstundu tenisā. Paldies visiem skolotājiem un skolas darbiniekiem par sniegto atbalstu „Olimpiskās dienas 2018”organizēšanā, skolēnu vecākiem, īpaši 7.a klases skolēna Normunda vecākam Aivaram Andžānam par sadarbību un atbalstu pasākuma laikā.

Natālija Raudive un Laimonis Rukmanis,
Krāslavas pamatskolas sporta skolotāji 



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde