ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Paldies par darbu!

Pievienots: 04.06.2018

Bērnības svētku priekšvakarā Robežnieku pamatskolas direktora pienākumu izpildītāja Maija Šemele un Robežnieku pagasta pārvaldes vadītāja Ērika Gabrusāne pateicās skolas izglītojamajiem un pedagogiem par paveikto darbu 2017./2018. mācību gada laikā.

Robežnieku pamatskola tradicionāli katru gadu sumina skolēnus daudzās nominācijās. Vispirms pasniedza Pateicības skolēniem par regulāru skolas apmeklēšanu, proti, sumināja tos, kuri nekavēja skolu vairāk par divām trim dienām visa mācību gada laikā. No pirmsskolas grupas skolu vismazāk kavējusi Karīna Rakovska – viņai šis ir pirmais apbalvojums dzīvē.

Šogad apbalvoja 1., 2. un 3. vietas ieguvējus, kuri sasniedza labākos rezultātus portāla uzdevumi.lv izmantošanā, tie ir: Rolands Lazovskis, Lolita Buko Liāna Petrova.

Diplomus par augstiem sasniegumiem saņēma vairāki skolēni, kuri uzrādīja teicamus rezultātus individuālajos sporta veidos, tie ir: Maksims Kulikovskis, Indris Ivanovs, Artis Jermolajevs, Guntais Gudovskis, Vika Kuzņecova, Ksenija Buko, Valērija Nazarova, Valērija Silakova, Maksims Žuravļevs, Samanta Rakovska.

Lai uzlabotu skolēnu zināšanas un prasmes ceļu satiksmes drošībā, jau 25. gadu pēc kārtas Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) rīko konkursu jaunajiem un topošajiem velosipēdistiem „Jauno satiksmes dalībnieku forums ”. Labiem panākumi jauno satiksmes dalībnieku forumā šogad ir arī Robežnieku skolēniem, tika sumināti abu komandu - „Turbo” un „REMIX” dalībnieki: Renāts Jacina, Ervīns Pleika-Ižiks, Ksenija Buko, Renāte Jermolajeva, Vjačeslavs Ļuļs). „REMIX” Krāslavas novadā izcīnīja 1. vietu, Latgalē – 2. vietu. Starp Latgales skolām vislabāk kārtoja eksāmenu Robežnieku pamatskolas skolēni: Valērija Silakova un Indris Ivanovs. Visi šie bērni darbojas Velosipēdistu pulciņā.

Vairāki audzēkņi tika sumināti par ārpusstundu darbu – dalību konkursos, skatēs un citos pasākumos, tie ir: Gudovskis Guntars, Kuzņecova Vika, Apaļko Irina, Buko Lolita, Ivanovs Indris, Ovčinko Ivars, Rakovska Samanta, Buko Ksenija, Jonina Valērija, Silakova Valērija.

Desmit skolēniem, kuri mācās uz seši un labāk, tika pasniegta Teicamnieka balva par izciliem un labiem sasniegumiem mācību darbā 2017./2018. mācību gadā, tie ir: Valērija Jonina, Indris Ivanovs, Jūlija Rakovska, Ivars Ovčinko, Ksenija Buko, Vjačeslavs Ļuļs, Artjoms Ļuļs, Buko Ričards, Alesja Buko, Lolita Buko.

Pulciņa „Aka klubs” dalībniekiem tika nodots sveiciens no skolotājas Allas Stavro un pasniegtas dāvanas.

Pasniegtas balvas par dalību Indras projektā „Latvijai 100”. No 38 atlasīti pieci labākie darbi, starp to autoriem 2. vietu ieguva Indris Ivanovs, Pateicība tika arī Valērijai Joninai un Ksenijai Buko.

Gada laikā skolēni čakli piedalījās olimpiādēs un konkursos, Izglītības pārvaldes diplomus pasniedza vairākiem Robežnieku pamatskolas bērniem.

Tika sumināti divi labākie pamatskolas sportisti: Valērija Silakova, Artis Jermolajevs.

Noslēgumā apbalvoja trīs pirmo vietu ieguvējus nominācijā „Skolas Lepnums”.

„Skolas Lepnums” kategorijā „Māksla”, „Zinības” un „Sports” - Indris Ivanovs, kurš apbalvots par augstiem mācību sasniegumiem, par aktīvu piedalīšanos mākslas projektos un konkursos, par izciliem sasniegumiem sportā, par aktivitāti skolas sabiedriskajā dzīvē.

„Skolas Lepnums” kategorijā „Zinības” - Valērija Jonina, kura apbalvota par augstiem mācību sasniegumiem, par aktīvu piedalīšanos novada mācību priekšmetu olimpiādēs, mākslas projektos un konkursos, kā arī zinātniski pētnieciskajā darbā 2017./2018. mācību gadā.

„Skolas Lepnums” kategorijā „Saskarsme” - Ksenija Buko, kura apbalvota par pieklājību, sirsnību, smaidu un komunicēšanu, ir paraugs citiem uzvedībā un saskarsmē, par aktivitāti skolas sabiedriskajā dzīvē, par augstiem mācību sasniegumiem 2017./2018. mācību gadā.

Savukārt balvu „Klases audzinātāja 2018” ieguva 6. klases audzinātāja Ruta Ivanova, un viņas klasei piešķirta balva – mācību ekskursija uz Rīgas zoodārzu.

Liels paldies pasākumā tika teikts vairāku bērnu vecākiem, kurus arī sumināja šajā skaistajā pasākumā, tie ir: Rakovska Tatjana, Rakovska Sandra, Dovginka Jeļena, Irina Buko, Zinaida Buko, Karpova Olga, Alla Muštermane, Mančinska Jekaterina, Irina Jacina un Ļuļs Sarmīte.

Priekšā vasaras brīvlaiks, kurā bērni varēs atpūsties un labi sagatavoties jaunam darba cēlienam rudenī.

Juris Roga,
autora foto

Fotogalerija



Jauna aptauja

Jūnijs - 2018
P O T C P S S
 
01
02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30  
piektdiena, 22.06.2018

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde