otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Piedalies orientēšanās spēlē „Krāslavas loki”!

Pievienots: 01.12.2020

1923.  gada 16. aprīlī Latvijas valdība Krāslavas miestam piešķīra pilsētas tiesības. Savlaicīgi gatavojoties pilsētas dzimšanas dienai, aicinām visus interesentus aktīvi izzināt mūsu pilsētu, piedaloties kustību orientēšanās spēlē „Krāslavas loki”.

Spēles uzdevums ir ģimenei izveidot individuālu maršrutu pilsētas ielās, ievērojot nosacījumu, ka maršrutā tiek iekļauti ielu posmi no 13 dažādiem ielu nosaukumiem, kuros ietverts vismaz viens burts no spēles nosaukuma „Krāslavas loki”.

Maršruta posmos jābūt iekļautiem dažādu ielu nosaukumiem (tie nedrīkst atkārtoties) ar visiem 13 spēles nosaukumā esošajiem burtiem. Sastādot maršrutu, nav jāievēro spēles nosaukuma burtu secība, tā var būt arī jaukta (piemērs R – Rīgas iela, L – Kaplavas).

Izveidotais maršruts jāiezīmē kartē un jāaizpilda pieteikums, kurā pretī katram spēles nosaukuma burtam jāieraksta ielas nosaukums.

Spēles starts - 2020. gada 1. decembris.

Spēles finišs - 2021. gada 16. aprīlis.

Dalībniekiem jāveic savs izveidotais maršruts, ejot, skrienot, nūjojot vai braucot ar velosipēdu, jānofotografē pilsētvidē trīs jebkurus ielas nosaukumus no ieplānotā maršruta (ielas nosaukuma norādošā plāksnīte, kas uzstādīta kā norāde uz ielas vai plāksnīte pie mājas, uz kuras redzams ielas nosaukums), jāizmēra kopējais distances garums. Karte un dalībnieku kartiņa lejupielādei pieejama http://www.piladzitis.lv

Karti un reģistrācijas formu izprintē, aizpildi, nofotografē aizpildītu un iesūti! Atbildes vari iesniegt arī brīvā formā – dalībnieku vārdus un ģimenes komandas nosaukumu, kartē uzzīmētu maršrutu vai tā aprakstu, kopējo garumu. Neaizmirsti pievienot trīs fotogrāfijas ar ielu nosaukumiem, sūti uz e-pastu zbernate@inbox.lv līdz 16. aprīlim plkst. 24.00.

Spēlē var piedalīties ģimeņu komandas – ar nosacījumu, ka no vienas ģimenes spēlē piedalās tikai viena komanda (ar vienu vai vairākiem dalībniekiem). Pīlādzītis kluba biedri spēlē var piedalīties, bet balvu izlozē nepiedalās.

Izlozes veidā no ģimenēm, kuras būs izpildījušas visus spēles noteikumus, tiks izvēlētas 10 laimīgās ģimenes, kuras saņems veicināšanas balvas no Krāslavas peldbaseina, biedrības „Latgales kulinārā mantojuma centrs”, „Pils restorāna”, sporta atrakciju parka „Starp debesīm un zemi”, Olgas Gribules porcelāna leļļu kolekcijas un kafejnīcas „Karamele”.

Atgādinām, ka gan ikdienā, gan veicot aktivitāti, stingri jāievēro valstī noteiktie nosacījumi Covid – 19 izplatības ierobežošanai!

Kustību spēli organizē biedrība „Pīlādzītis klubs”. Dalībnieks, iesūtot fotogrāfiju, apliecina tās izmantošanu publicitātes nolūkiem. Dalībnieku personas dati tiks izmantoti tikai spēles „Krāslavas loki” nolūkos.

Jeļena Vorošilova,
PII „Pīlādzītis” vadītājas vietniece



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde