otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Pirmo reizi Latvijā un Daugavpilī - Sociālo Inovāciju Hakatons

Pievienots: 08.10.2018

Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija sadarbībā ar Daugavpils jauniešu biedrību “D-Juno” un Vācijas  Ārlietu ministrijas atbalstu ielūdz uz vēl nebijušu pasākumu – Sociālo Inovāciju Hakatonu. Tas būs 48 h garš ideju maratons, kurā profesionālu mentoru - ekspertu pavadībā būs iespēja radīt jaunus, dzīvotspējīgus, uz modernajām tehnoloģijām balstītus sociālā biznesa modeļus, ko pasākuma noslēgumā vērtēs investori – Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla pārstāvji. Hakatons notiks no 26. līdz 28. oktobrim Daugavpilī, viesnīcā “Latgola”. Lai veicinātu sabiedrības saliedētību, hakatons norisināsies trīs valodās – latviešu, angļu un krievu.

Ja kāds pie sevis vai kopā ar domubiedriem lolo kādu sociālās inovācijas ideju, taču nav tai vēl radis gatavu biznesa koncepciju un komandu, vai arī, ja kādam nav ideju, taču ir prasmes IT, moderno tehnoloģiju, mārketinga un grafiskā dizaina jomā un interese tās pielietot biznesā ar mērķi padarīt labāku pasauli, tad Sociālo Inovāciju Hakatons būs īstā vieta, lai savus sapņus un ieceres beidzot pārvērstu realitātē.

Hakatonā aicinātas pulcēties individuālas personas vai domubiedru grupas līdz 6 cilvēkiem no visas Latvijas - ikviens sociālo inovāciju jomā domājošais, uzņēmumu pārstāvji, jaunie uzņēmēji, programmētāji, 3D mākslinieki, grafiskie dizaineri, biznesa un finanšu speciālisti, studenti vai vienkārši entuziasma pilni ideju ģeneratori.

Piektdienas, 26. oktobra, vakarā katrs dalībnieks vai domubiedru grupa, kam ir sava sociālās inovācijas ideja, prezentēs to pārējiem hakatona dalībniekiem. Pēc tam dalībnieki savstarpēji izvēlēsies, pie kuras idejas attīstīšanas strādāt turpmākās 48 stundas un veidos komandas. Sestdien, 27. oktobrī, komandas strādās ar pieredzējušajiem biznesa un tehnoloģiju mentoriem, kuri palīdzēs labāk izprast savu biznesa modeli un izvēlēties piemērotākus tehnoloģiskos risinājumus. Svētdien, 28.oktobrī, komandas prezentēs savus gatavos projektus žūrijai – Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla pārstāvjiem un citiem uzņēmējdarbības ekspertiem, kuri pasākuma noslēgumā noteiks trīs labākās biznesa idejas.

Hakatona galvenā balva - profesionālas biznesa konsultācijas pie Vadības konsultāciju uzņēmuma CIVITTA 1000 EUR vērtībā, ko nodrošina British Council pārstāvniecība Latvijā. Otrās vietas ieguvēji balvā saņems ieejas biļetes “Digital Freedom Festival 2018”, savukārt trešās vietas ieguvēji tiks pie “Sociālās uzņēmējdarbības foruma 2019” ieejas biļetēm. Ieguvēji būs visi hakatona dalībnieki - pat ja komanda neiekļūst laureātu vidū, vai kāda dalībnieka ideja netiek attīstīta tālāk, hakatons ikvienam dalībniekam sniedz vērtīgas zināšanas un prasmes biznesa modelēšanā, jaunas idejas, kontaktus, potenciālos savas uzņēmējdarbības partnerus un kolēģus, kā arī  lielisku iespēju prezentēt savu biznesa ideju investoriem.

Dalība Sociālo Inovāciju Hakatonā ir bez maksas, taču vietas un šī lieliskā iespēja ir tikai 40 dalībniekiem. Lai kļūtu par hakatona dalībnieku, ir jāpasteidzas būt pirmajos 40, kuri līdz 14.oktobrim aizpilda pieteikuma anketu.

Plašāka informācija, hakatona programma, iepazīšanās ar mentoriem un links uz pieteikšanās anketu www.socialajuznemejdarbiba.lv 

Sociālo Inovāciju Hakatons notiek ar Vācijas Ārlietu ministrijas, British Council pārstāvniecības Latvijā, Daugavpils pilsētas domes, SEB bankas, Vadības konsultāciju uzņēmuma CIVITTA, Latvijas Biznesu Eņģeļu Tīkla, Magnetic Latvia, Digital Freedom Festival, Latvijas Startup asociācijas “Startin.lv”, viesnīcas “Latgola”, Zebra Print un kafejnīcas LUNA atbalstu.

Papildu informācija:  Līga Ivanova, liga@sua.lv, 26464686


Jauna aptauja

Oktobris - 2018
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
 

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde