ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

„POSEIDONs” attīsta ģimeņu atpūtu pie dabas

Pievienots: 02.08.2018

Zemūdens tūrisma klubs „POSEIDON Krāslava” saista sabiedrības uzmanību ar jaunu, vēl nebijušu piedāvājumu – iespēju aktīvi izmantot Krāslavas novada dabas resursus, kopā ar ģimeni kvalitatīvi pavadīt brīvo laiku dabā, it īpaši - pie ūdeņiem. 

Sadarbībā ar biedrību „Krāslavas rajona partnerība” un Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) LEADER atbalstu, klubs īstenoja divus sabiedriskā labuma projektus, iegādājoties aprīkojumu snorķelēšanai, kā arī organizētai un individuālai zemūdens atpūtai un sportam, publisku pasākumu organizēšanai dabā. 

Šobrīd bezatlīdzības nomā ir pieejams zemūdens niršanas (snorkelēšanas) ekipējums bērniem un pieaugušajiem, kā arī materiāltehniskais aprīkojums zemūdens šaušanas mērķī treniņu organizēšanai slēgtās ūdenstilpnēs un publisku pasākumu rīkošanai. 

Iegādātais aprīkojums ļauj „POSEIDONam” organizēt fiziskas un izglītojošas aktivitātes dabā, apvienojot sportu, kultūru, piedzīvojumus un izglītību ne tikai jēgpilnā sabiedriskajā un veselīgu dzīvesveidu veicinošā aktivitātē, bet arī oriģinālā tūrisma produktā. 

„POSEIDONa” komanda, kas gandrīz 10 gadus, ir pazīstama kā starptautisku zemūdens medību sacīkšu un vietējo vides sakopšanas talku īstenotājs, šogad piedāvāja jaunu iespēju – ģimeņu festivālu „Impulss”. Festivāls noritēja jūlijā vidū kempingā „Sīveri”, piesaistot gandrīz simts apmeklētājus. Dalībnieki baudīja silto vasaru, pavadot brīvdienas bez viedierīcēm, piedaloties kultūras un sporta aktivitātēs, baudot uz dzīvas uguns gatavotu ēdienu, peldoties, nakšņojot teltīs.

Biedrības valdes loceklis Eduards Bergs festivāla noslēgumā izteica cerību, ka šie svētki kļūs par ikgadēju tradīciju, piesaistot aizvien kuplāku apmeklētāju pulku. Arī „Impulsa” dalībnieki dalījās emocijās par piedzīvoto, apliecinot, ka tā ir lieliska ideja. 

Šogad „POSEIDONs” organizēs vēl divus publiskus pasākumus  - Veselības dienu un zemūdens medību sacīkstes „Sivers Cup 2018” 25. - 26. augustā.  Tradicionāli pasākumu programmā tiks iekļauta informatīvi – izglītojošā, fizisko aktivitāšu un aktīvās atpūtas daļa. Sadarbībā ar Krāslavas novada domi biedrības pakalpojumi garīgās un fiziskās veselības saglabāšanai ir iekļauti arī jaunākajā krāsojamajā grāmatā „Krāslavas gurķīšu aktīvā dzīvesveida ceļvedis”. 

Par aprīkojuma pieejamību ar biedrību var sazināties pa tālruni 20035074 (Eduards). 

Aprīkojums aktīvajai atpūtai un sportam ir iegādāts projekta „Zemūdens atpūtas un sporta aktivitāšu attīstība Krāslavas novadā” ietvaros, tā kopējās izmaksas ir 9575,38 EUR (90% finansē ELFLA, 10% finansē Krāslavas novada pašvaldība).

Avots: kraslavaspartneriba.lv



Jauna aptauja

Decembris - 2018
P O T C P S S
  01 02
03
04
05
06
07
08 09
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26
27
28
29 30
31  
trešdiena, 05.12.2018

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde