ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Projekts „Mēs par pievilcīgu futbolu!” ir noslēdzies!

Pievienots: 17.03.2017

Pirms četriem gadiem Krāslavā atkal ienāca futbols. Krāslavas futbolistu iedvesmotājs Vadims Atamaņukovs spēja ap sevi pulcināt daudzus interesentus – bijušos futbolistus, jau viņu bērnus, vecākus un visus futbola atbalstītājus.

Šobrīd Krāslavā jau notiek 2. līgas spēles, ikgadējs turnīrs „Krāslava CUP” un Krāslavas telpu futbola čempionāts. Jaunie futbolisti veiksmīgi startē dažādu līmeņu turnīros. Lai uzlabotu materiāli tehnisko bāzi un popularizētu veselīgu dzīvesveidu, aktīvi tiek rakstīti projekti līdzekļu piesaistīšanai.

 SIA „Latvijas Mobilais Telefons” (LMT) un Krāslavas futbola aktīvisti projektu konkursa „LMT Latvijai” ietvaros Krāslavas novadā vēlējās pilnveidot stadiona iekārtojumu, padarot to ērtāku gan spēlētājiem, gan līdzjutējiem. Pirmkārt, lai netērētu spēkus, skraidot pēc garām vārtiem aizlidojušām bumbām, izveidojām aizsargtīklu konstrukciju aiz vārtiem. Tam bija nepieciešams iegādāties divus aizsargtīklus un 16 metāla stabus konstrukcijas nostiprināšanai. Otrkārt, spēlētāju un līdzjutēju ērtībām spēļu laikā iegādājāmies elektronisko rezultātu tablo.

Esam priecīgi paziņot, ka plānoto izdevies godam īstenot – projekts „Mēs par pievilcīgu futbolu!” ir veiksmīgi noslēdzies, pateicoties vairāku cilvēku līdzdalībai! Atliek gaidīt āra sezonas sākumu, kad futbolisti un futbola līdzjutēji iegādāto varēs izmantot un izbaudīt pilnā apmērā.

„Krāslavas novada iedzīvotāji ir malači – visas 2016. gadā uzvarējušās ieceres ir īstenotas pilnībā, līdz ar to „LMT Latvijai” projekts Krāslavas novadā ir noslēdzies! Prieks par aktīvajiem un sportiskajiem novadniekiem, kuri entuziastiski ieguldījuši enerģiju, lai padarītu līdzcilvēku dzīvesveidu kā kustīgāku, tā arī veselīgu un sociāli aktīvāku. Novēlu uzvarām bagātu nākamo futbola sezonu, kā arī nezaudēt degsmi jaunu ieceru realizēšanai!” projektam noslēdzoties, sacīja LMT Biznesa klientu centra „Daugavpils” vadītāja Edīte Faibuševiča.

Projekts tika realizēts divos posmos – pirmās daļas rezultāts tika izmēģināts pērnā gada 12. septembrī, 2. līgas spēlē, kurā Krāslavas komanda sacentās ar rēzekniešiem. Futbola dienas ietvaros, 18. septembrī, viena no aktivitātēm bija projekta pirmās daļas oficiālā atklāšana. Pasākumā klātienē piedalījās arī LMT Biznesa klientu centra „Daugavpils” vadītāja Edīte Faibuševiča, izsakot gandarījumu par īstenoto ieceri, kas uzlabos futbola kvalitāti novadā. Arī projekta otrajā daļā plānotā iecere beidzot ir realizēta – saņemts elektroniskais rezultātu tablo, kas veidots pēc individuāla pasūtījuma.

Esam pateicīgi LMT par piedāvāto iespēju, Krāslavas novada iedzīvotājiem par aktīvo balsošanu un atbalstīšanu, kā arī Krāslavas novada domei par projekta līdzfinansēšanu, SIA „GSK”, Varavīksnes vidusskolai un pašvaldības aģentūrai „Labiekārtošana K” par palīdzību aizsargtīklu uzstādīšanā. Pateicamies arī SIA „Valds” par atsaucību, izveidojot tablo pēc individuālā pasūtījuma, kā arī SIA „Ritms” par tablo līdzfinansēšanu.

Vēlreiz paldies visiem, kuri iesaistījās un turpina atbalstīt futbola kluba „Krāslava” aktivitātes!

Vija Sjadro, LMT projekta „Mēs par pievilcīgu futbolu” koordinatore 



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde