otrdiena, 16. aprīlis, 2024Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts
crest1 crest2

Radošās dienas Krāslavas Valsts ģimnāzijā – starts jaunajam mācību gadam

Pievienots: 01.09.2016

Radošajās dienās, kas notika Krāslavas Valsts ģimnāzijā 16.- 18.augustā, piedalījos ar lielāko prieku. Un piebildīšu, ka šāda veida aktivitātēs šajā skolā nebiju pirmo reizi, bet ceturto! Jau otro vasaru jūnijā un augustā visiem Krāslavas novada 6.-8.klašu skolēniem ģimnāzijas skolotāji piedāvā jautru, aktīvu, radošu un izglītojošu darbošanos, bet augustā – arī nakšņošanu skolā. Un katru reizi šajās dienās piedalās daudz skolēnu: jūnijā mēs bijām 32 dalībnieki, bet augustā – 26. Radošo dienu laikā iepazinos ar jauniem draugiem no Krāslavas Valsts ģimnāzijas, Krāslavas pamatskolas, Varavīksnes vidusskolas, Poļu pamatskolas, citām novada skolām. Kopā darbojāmies skolā – tēlojām teātrī, modelējām cepures, spēlējām jautras un tajā pašā laikā intelektuālas spēles, ceļojām pa pilsētu dienā un vakarā pa parku, kur mūs jau pie vārtiem sagaidīja pils grāfs! Mēs ar viņu spēlējām spēles, likām puzli, viņš mums interesanti un atraktīvi stāstīja par Krāslavas vēsturi un dažādiem notikumiem senajos laikos. Tad mēs visi kopā nobildējāmies un devāmies uz skolu nakšņot. Ģimnāzijā mūs jau gaidīja jauni pārsteigumi, gara un interesanta vakara programma. Skola vakarā bija atmodusies jaunam cēlienam: aktivitātes bija izplānotas visām gaumēm un interesēm. Galda spēles, āķīgie uzdevumi, atjautības spēles, filmu skatīšanās, diskotēka… Katrā kabinetā jauns pārsteigums un iespējas! 18.augusta rīts pienāca ļoti ātri, dažiem pat nebija laika pagulēt! Ne pavisam izgulējušies, bet priecīgi un laimīgi mēs pulcējāmies uz noslēguma pasākumu. Skolotāji atkal mūs pārsteidza (nezinu, pa kuru laiku to varēja paspēt sagatavot!): bija izveidots pārskats par visām dienām! Tas bija tik interesanti – vērot sevi no malas!

Liels paldies Krāslavas Valsts ģimnāzijas skolotājiem par mums doto iespēju šādi darboties vasarā! Tas nekad neapnīk, bet tieši otrādi – ar nepacietību gaidu nākamo tikšanās reizi.

Paldies Krāslavas Valsts ģimnāzijas ēdnīcas vadītājai Valentīnai Kazimirovai par garšīgajām ēdienreizēm un bonusiņiem – gardumiņiem!

Paldies Krāslavas Vēstures un mākslas muzejam par interesantajām aktivitātēm un labajiem padomiem, ko sniedza Eduards Danovskis, kas arī bija iejuties grāfa lomā!

Novēlu visiem saviem draugiem un skolotājiem, lai jaunais mācību gads būtu jauks, jauniem un labiem piedzīvojumiem bagāts.

Karīna Parazenko, KVĢ radošo dienu dalībniece



Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
pirmdiena, 01.04.2024
09:58 Pasākumi

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde