otrdiena, 16. aprīlis, 2024Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts
crest1 crest2

Šodien atklāta Swedbank filiāle Krāslavā

Pievienots: 31.03.2017

Swedbank un Latvijas Pašvaldību savienības Reģionu attīstības programmas ietvaros šodien atklāta filiāle Krāslavā (tirdzniecības centra “Beta” telpās, Aronsona ielā 7), tādējādi nodrošinot 100% bankas pakalpojumu pieejamību visā Latvijā. Pēdējo divu gadu laikā ar mērķi nodrošināt skaidras naudas un finanšu pieejamību visā Latvijā, reģionu centros tika uzstādīti 16 jauni bankomāti, kas šobrīd ik mēnesi iedzīvotājiem izsniedz vairāk nekā 1 miljonu eiro, kā arī atvērtas kopumā 5 jaunas filiāles, kurās ir pieejami gan pašapkalpošanās pakalpojumi, gan konsultantu padomi. Līdzās Krāslavai jaunas filiāles ir atvērtas arī Valkā, Balvos, Līvānos un Ludzā, un tās ik mēnesi apkalpo ap 200 klientiem. Tādējādi katrā Latvijas nacionālās un reģionālās nozīmes attīstības centrā ir pieejama Swedbank filiāle un bankomāts.

 Šobrīd lielāko interesi klienti reģionos izrāda par ikdienas pakalpojumiem – kartēm, internetbankas darbību, arī bankas mobilās aplikācijas lietošanu un jauno risinājumu Smart ID, kas jau šonedēļ, mainoties internetbanku autentifikācijas nosacījumiem, kļūs īpaši aktuāls. Savukārt bankomātus visaktīvāk izmanto iedzīvotāji Aknīstē (vidēji 2545 transakcijas mēnesī), Špoģos (vidēji 1580 transakcijas mēnesī) un Garkalnē (vidēji 1423 transakcijas mēnesī). 

 „Swedbank filiāles ienākšana Krāslavā sniegs mums iespēju daudz ātrāk risināt jautājumus, kas saistīti ar bankas pakalpojumiem. Domāju, ka tas ir labs mājiens gan mūsu uzņēmējiem, gan tiem, kuri, iespējams, apsver investīciju iespējas Krāslavas pusē. Bankas filiāles atvēršana ir mums nozīmīgs attīstības apliecinājums, ko augstu novērtējam,” uzsver Krāslavas domes priekšsēdētājs Gunārs Upenieks.

 „Mums, Swedbank, ir īpaši svarīgi būt pieejamiem saviem klientiem visā Latvijā. Un, lai gan jau šobrīd liela daļa klientu ikdienā novērtē mobilās bankas priekšrocības, arvien redzam pieprasījumu un vajadzību pēc filiāļu pieejamības gan Rīgā, gan reģionos. Tāpēc esam gandarīti, ka divu gadu laikā izdevies nodrošināt klātbūtni katrā reģionā, un arī turpmāk savus centienus veltīsim vienmērīgai finanšu pakalpojumu un atbalsta pieejamībai gan Rīgā, gan reģionos, to apliecinot gan vārdos, gan darbos,” uzsver Vadims Frolovs, Swedbank valdes loceklis, Klientu servisa pārvaldes vadītājs.

  Par Swedbank Latvijas reģionu attīstības programmu

2015. gada sākumā Swedbank publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Saskaņā ar parakstīto memorandu papildus bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai (tostarp bankomātu uzstādīšanai), Swedbank atbalsta ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. Tie sevī ietver gan mikrokredītus nelielu pamatlīdzekļu iegādei vai apgrozāmo līdzekļu papildināšanai uzņēmumiem, gan hipotekāros kredītus ar atvieglotiem nosacījumiem mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem, gan arī ēku energoefektivitātes finansēšanu.

Vineta Savicka,
Swedbank ārējās komunikācijas vadītāja,
Elvīras Škutānes foto



Jauna aptauja

Marts - 2017
P O T C P S S
 
01
02
03
04 05
06
07
08
09
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
 
piektdiena, 10.03.2017

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde