ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Tūrisma izstāde – gadatirgus „Balttour 2018”

Pievienots: 06.02.2018

Izstāde - gadatirgus „Balttour 2018” ir lielākais gada pasākums tūrisma nozarē Latvijā. Šogad tas norisinājās jau divdesmit piekto reizi. Jau daudzus gadus par pasākuma norises vietu izvēlēta Rīgā esošā Ķīpsalas izstāžu zāle, kurp ik gadu dodas tūrisma nozares speciālisti no visas Latvijas. „Balttour” – tā ir iespēja savas pilsētas un novada tūrisma piedāvājumu prezentēt tūkstošiem ceļot gribētājiem, kā arī citu novadu tūrisma speciālistiem, kas šo informāciju nodod vēl citiem cilvēkiem.

Jau ierasts, ka Latgale šajā izstādē apvienojas vienā kopīgā stendā, kuru raksturo atbilstošs sauklis – „Latgale vieno”. Latgales tūrisma piedāvājums ir daudzveidīgs, aizraujošs un izjūtām bagāts. Katra novada tūrisma produkti harmoniski papildina citu novadu tūrisma piedāvājumu, tādējādi veidojot kvalitatīvu tūrisma produktu Latgales reģionā.

Krāslavas novadu šī gada izstādē pārstāvēja Krāslavas novada tūrisma informācijas centra vadītāja Tatjana Kozačuka un speciālistes Edīte Lukša un Inga Pudnika. Tradicionāli visas trīs izstādes norises dienas Latgales stendā darbojas dažādi amatnieki. Lielu interesi izraisīja mūsu keramiķu Olgas un Valda Pauliņu darbošanās. Redzēt, kā top māla pods, vāze vai bļoda, - tas ir tik aizraujoši! Apmeklētāju vidū šogad liela interese bija par Piedrujas pagastu. Nedalītu uzmanību izpelnījās aktīvās atpūtas iespējas dabas parkā „Daugavas loki” un iespēja baudīt Latgales kulināro mantojumu, ar ko izstādē „Balttour 2018” iepazīstināja biedrības „Latgales kulinārā mantojuma centrs” pārstāvji. Interese tika izrādīta arī par radošajām darbnīcām un atpūtu pie ezeriem. Ar lielu gandarījuma sajūtu var atzīt, ka vairums cilvēku atrada sev piemērotu galamērķi Krāslavas novadā. Ar prieku uzklausījām atzinīgus vārdus no tiem, kuri jau ciemojušies mūsu novadā. Ceļotāju atsauksmes un vērtējums ir tas, kas vislabāk raksturo padarīto darbu.

Krāslava un tās novads spēj pārsteigt un saviļņot. Ikviens tūrisma uzņēmējs, tūrisma pakalpojuma sniedzējs ir neatņemama Krāslavas novada tūrisma piedāvājuma sastāvdaļa. Kopā strādājot, Krāslava ir kļuvusi par vietu, uz kurieni dodas aizvien lielāks ceļotāju skaits.

Ar izstādi „Balttour 2018” ir aizsākusies jaunā tūrisma sezona, kas solās būt aizraujoša un darbīga.

Krāslavas novada TIC pateicas Krāslavas novada domei un Latgales tūrisma asociācijai „Ezerzeme” par iespēju pārstāvēt savu novadu starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2018”.

Krāslavas novada TIC



Jauna aptauja

Februāris - 2018
P O T C P S S
 
01
02
03 04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
 

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde