trešdiena, 24. aprīlis, 2024Vārda diena: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
crest1 crest2

Veselības diena PII „Pienenīte”

Pievienots: 06.10.2016

Līdz ar zeltainām rudens lapām un salnām atkal ir klāt Skolotāju diena! Skolotāja darbs - tā ir Misija. Misija nest gaismu, zināšanas, palīdzēt bērniem piepildīt sapņus un ieceres, atrast dzīvē īsto ceļu.

Par godu skolotāju dienai bērnudārzā „Pienenīte” tika sarīkoti sporta svētki „Veselības diena”. Šajos svētkos piedalījās ne tikai skolotājas, bet arī tehniskie darbinieki. Svētkus vadīt bija ieradies pirāts Džeks ar savu uzticīgo draugu – vārnu Argo, kas sēdēja viņam uz pleca. Viesis patīkami pārsteidza visus klātesošos, kuri viņu sagaidīja ar skaļām ovācijām. Džeks, kā īsts džentelmenis, stādījās priekšā, sasveicinājās un lika sveicināties arī svētku dalībniekiem ar aktivitāti „Sveiki, draugs!”. Kā jau sporta svētkos pienākas – jāiesildās! To pirāts lika darīt arī svētku dalībniekiem. Kad visi bija iesildījušies, ar izlozes palīdzību, sportotāji tika sadalīti divās komandās: „Ašie” un „Veiklie”. Lai sacensības noritētu godīgi, tika pieaicināta žūrija.

Nu varējām sākt sportot! Pirāts komandām lika veikt dažādus interesantus, smagus un aizraujošus uzdevumus. Laiks paskrēja nemanot, jo pasākuma laikā valdīja pozitīva un jautra noskaņa. Visu sejās bija vērojams smaids. Dalībnieki centās no sirds, gan skrēja, gan lēca, gan krita, bija vērojama sīva cīņa, neviens negribēja padoties. Pirms rezultātu paziņošanas katram dalībniekam pirāts iedeva lapiņu – sirsniņu, uz kuras bija jāuzraksta novēlējums, visi novēlējumi tika salīmēti uz vienas kopējās sirds, jo katrā kolektīvā ir sava “draudzīgā sirds”.

Kamēr žūrija apkopoja rezultātus un parakstīja diplomus, pirāts lasīja novēlējumu pedagogiem Skolotāju dienā. Lai arī cīņa bija sīva, žūrijai, saskaitot visus punktus kopā, uzvarēja draudzība. Dalībniekiem par aktīvu piedalīšanos tika pasniegti diplomi un no pirāta – saldumiņi.

Paldies ir jāsaka sporta skolotājai Violetai Antonovai, kura tik prasmīgi prata sarīkot un novadīt šos svētkus!

Lai visiem mums kopā pietiek pacietības, iecietības, vēlmes un veiksmes labiem un radošiem darbiem.

Pirmsskolas  skolotājas A.Stepiņa, Dz. Dzalbe 



Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25 26 27 28
29 30  
pirmdiena, 22.04.2024
trešdiena, 24.04.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde