ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir sācies… (video)

Pievienots: 30.11.2020

 Mīļā Krāslavas Varavīksnes vidusskolas saime, vecāki, draugi, sadarbības partneri!

 Tik nemanāmi ātri paskrējis šis ļoti neviennozīmīgais un grūti izvērtējamais gads…

Adventa laiks klāt. Par to liecina pirmā iedegtā svece vainagā, kura simbolizē mūžību, saskaņu un sirdsmieru.  Neskatoties uz to, ka mainās laiki, cilvēku skatījums uz apkārtējo pasauli, ilgas pēc prieka, miera, labsirdības, cerības un mīlestības vienmēr paliek nemainīgas, aktuālas.

Neskatoties uz visām grūtībām, apmulsumu, nogurumu, problēmām, slimībām un neziņu, kurā mums nākas dzīvot, strādāt un pastāvēt visa šī gada garumā, Adventa laiks ir īpaši gaidāms un dvēselei tīkams vairāku iemeslu dēļ. 

Degošas sveces liesma liecina par to, ka Ziemassvētki nav aiz kalniem, un ar katru svētdienu mūsu mājās kļūs aizvien gaišāk, siltāk un skaidrāk, jo drīz notiks Ziemassvētku brīnums. Kopš seniem laikiem kristīgajā tradīcijā izveidojās un gadsimtu garumā pastāvēja pārliecība, ka tieši šajā laikā vērts biežāk ieskatīties nakts debesīs, lai atrastu un atpazītu to vienīgo, īsto zvaigzni, kura palīdzētu izvērtēt savus darbus, ikdienu un nākotnes plānus. Iespējams, ka šis atradums atvieglos, palīdzēs sakārtot savas attiecības ar sevi un līdzcilvēkiem, sniegs atbalstu un iedrošinājumu.

Lai ikvienam neiztrūkst laika un gribasspēka darīt ko svarīgu, paveikt kādu labu darbu!  Lai rodas iespēja atcerēties par saviem sapņiem, atgūt enerģiju un ticību brīnumiem! Lai nemitīgajā steigā nepietrūkst iespējas pārdomāt lietas, kuras gribētos mainīt, atstāt, aizmirst, piedot vai tieši otrādi - restartēt, realizēt, pilnveidot, atjaunot vai atgūt atpakaļ!

Laiks nosaka visu. Cēloņsakarības un notikumu gaita šogad ritēja ne pēc labākā un ērtākā scenārija, daudziem no mums nācās cīnīties, paciest un izturēt grūtības. Tas nav ne pirmais, ne arī pēdējais izaicinājums cilvēcei.

Bet atceroties apustuļa Pāvila teikto: „…esmu pārliecināts, ka ne nāve, ne dzīvība, ne eņģeļi, ne varas, ne lietas esošās, ne nākamās, ne spēki, ne augstumi, ne dziļumi, ne cita kāda radīta lieta mūs nevarēs šķirt no Dieva mīlestības, kas atklājusies Kristū Jēzū, mūsu Kungā! (Rom: 8; 38-39)

 Svētīgu, sirsnīgu un aizkustinošu, pārdomām un labiem darbiem piepildītu Ziemassvētku gaidīšanas laiku vēlot -
Krāslavas Varavīksnes vidusskolas vēstures skolotāja Margarita Borodina-Ignatoviča


Jauna aptauja

Februāris - 2021
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde