otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Zināmi Latgales Tūrisma balvas 2021 saņēmēji

Pievienots: 06.12.2021

2021. gada 2. decembrī Latgales vēstniecībā „GORS”, Rēzeknē, Latgales Tūrisma konferencē un Tūrisma gada balvu pasniegšanā satikās Latvijas un Latgales tūrisma profesionāļi.

Šogad Latgales Tūrisma konference un Tūrisma gada balvu pasniegšana norisinājās gan kā klātienes, gan kā tiešraides pasākums. Konferencē piedalījās Latvijas un Latgales tūrisma eksperti un praktiķi, tostarp LIAA Tūrisma departamenta vadītāja Inese Šīrava, Vidzemes Augstskolas asociētais profesors Andris Klepers, Mārketinga uzņēmuma „Media Park” pārstāvis Tomass Roze, Latgales Tūrisma asociācijas priekšsēdētāja Jeļena Kijaško un citi tūrisma eksperti. Konferenci un balvu pasniegšanu organizē Latgales Tūrisma asociācija ar LIAA Tūrisma departamenta neatņemamu atbalstu. Pasākuma ierakstu trīs daļās var ērti noskatīties Latgales Tūrisma asociācijas „youtube” kontā – „Latgale.travel”.

Kodolīgi apkopojot tūrisma konferencē izskanējušās idejas un secinājumus – Latgales tūrisma nozarei patiešām ir liels potenciāls, tomēr, ir svarīgi, ka šis potenciāls tiek attīstīts sistemātiski un plānoti. Latgales Tūrisma asociācija iegulda lielu darbu kvalitatīvā reģionālā tūrisma attīstībā, bet šī attīstība ir iespējama, tikai kopīgi sadarbojoties un īstenojot vienotus mērķus. Latgales Tūrisma asociācija ir LIAA Tūrisma departamenta reģionālais partneris, un, pateicoties kvalitatīvajai kopsadarbībai nacionāla līmeņa tūrisma politikas īstenošanā, Latgales reģions pamazām kļūst par arvien pieprasītāku tūrisma galamērķi.

Latgales Tūrisma asociācijas pārstāvji ir apkopojuši visus pieteikumus, un šogad uz Tūrisma balvu 2021 septiņās nominācijās pretendēja 43 Latgales tūrisma nozares uzņēmēji, pilns saraksts šeit.

Šogad pretendentu vērtēšanu veica nacionāla un reģionāla līmeņa eksperti – Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras pārstāve Kristīne Mickāne, Gada Balvas 2019 kategorijā „Tūrisma profesionāle” saņēmēja Aina Barsukova no Mājas restorāna „Dzīles”, tūrisma nozares eksperts un viesmīlības praktiķu uzņēmuma „Centurion Hospitality” dibinātājs un vadītājs Didzis Grāvītis, Latgaliešu ziņu portāla „LaKuGa” redaktore un daudzu latgalisko projektu vadītāja Edīte Husare, kā arī zinoša gide un ekskursija organizatore Marina Sokolova.

Gada balvas saņēmēji 2021. gadā

  • Tūrisma profesionālis – HANDMADE Latgola, Marika Rudzīte-Griķe
  • Labākā tūristu mītne pilsētā – viesnīcu tīkls „BIPLAN Hotels”
  • Labākā tūristu mītne laukos – kempings „Daugavas lokos”
  • Labākais jaunais tūrisma objekts – viesu māja „Karina Home”, Karīna Stivriņa
  • Gada mājražotājs – kaņepju saimniecība „Obelisk Farm”
  • Labākais tūrisma produkts – Krāslavas grāfu Plāteru pils komplekss
  • Lolitas Kozlovskas izcilības balva tūrismā – Skaidrīte Pauliņa, muzeja „Andrupenes lauku sēta” vadītāja.

 

Vēsti sagatavoja Latgales Tūrisma asociācija


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde