ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Atrodi savu aizraušanos Latgalē!

Pievienots: 23.05.2019

Līdz 24. maijam Latgales iedzīvotāji aicināti pieteikties bezmaksas 15 dienu on-line mācību spēlei sava sapņu darba meklēšanai ''Atrodi Savu Aizraušanos" Latgalē

Ikvienam Latgales iedzīvotājam no 18 gadiem ir unikāla iespēja bez maksas no 1.-15. jūnijam apgūt metodes, kas ļauj atrast sev piemērotāko darbu, nozari, virzienu dzīvē, sadarbībā ar ''British Council'' pārstāvniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas domi, Daugavpils Universitāti un mācību centru “Cilvēkam”.

“Spēle ir piemērota ikvienam, kas esošajā darbā nejūtas kā īstajā vietā vai ir jauna darba meklējumos; jauniešiem, kam šobrīd nav ne jausmas, kur studēt, uzņēmējiem un vadītājiem, kas grib izprast savu un darbinieku motivāciju, palīdzēt komandai augt,“ tā par spēli saka tās treneris Zuarguss Zarmass no mācību centra “Cilvēkam”.

“Pati spēle notiek šādi: 12 dienas katru rītu online saņem 1-2 uzdevumus, kā iepazīt sevi, meklēt savu īsto aizraušanos, darbu vai nozari. Iesniedz atbildes līdz pusnaktij. Speciālā online platformā iedvesmosies no citiem dalībniekiem, varbūt pat iegūsi jaunus domubiedrus.

Trīs sestdienas mācīsimies kopā klātienē, kur būs iespēja saņemt treneru atbildes uz saviem jautājumiem, iepazīties ar citiem dalībniekiem,” tā Zuarguss.

“Tās ir labākās mācības, kādās esmu piedalījies Latvijā," ar atsauksmēm dalījās 2018.gada “Atrodi Savu Aizraušanos” Latgalē spēles dalībnieks Edgars.

Bezmaksas on-line spēle, kuras vērtība parasti vienam dalībniekam būtu 80-300 EUR, ilgs no 1.līdz 15. jūnijam, ar klātienes tikšanām 1., 8. un 15.jūnijā Daugavpils universitātē. Ir iespēja spēli spēlēt tikai online režīmā (vairāk skatīt anketā).

Dalībnieku atlase notiks, izvērtējot pieteikuma anketas. Vietu skaits ierobežots. Pieteikšanās līdz 24.maijam.

Pieteikuma anketa latviešu valodā: https://forms.gle/Y5VXutW7zMY711 aT8 Pieteikuma anketa krievu valodā: https://forms.gle/e3e7rces5JLzSMtL9

“Liels prieks, ka Latgales iedzīvotājiem jau otro reizi ir iespēja tik vērtīgas prasmes apgūt bez maksas. Paldies “British Council”, Daugavpils Universitātei un Daugavpils domei, kuri šādu pasākumu panākuši iespējamu,” papildina Lauma Žubule.

“Cilvēkam” treneru komandu - Zuargusu Zarmasu un Laumu Žubuli - šajā spēlē papildinās vēl 3 treneri tādās jomās kā fitness, inovācijas un mārketings.

Spēle norisināsies on-line režīmā no 1. līdz 15. jūnijam, ar 3 klātienes tikšanām Daugavpilī 1., 8. un 15. jūnijā.

Uzdevumi un klātienes mācības norisināsies latviešu valodā, savukārt atbildes uz uzdevumiem varēs iesniegt latviešu vai krievu valodā pēc izvēles.

Mācību spēli organizē mācību centrs ''Cilvēkam'', sadarbībā "British Council” pārstāvniecību Latvijā, Daugavpils pilsētas domi un Daugavpils Universitāti.

“Cilvēkam” mācību centrs ir tapis kā domubiedru iniciatīva 2010.gadā, lai palīdzētu cilvēkiem attīstīt tās dzīves prasmes, ko izglītības sistēma līdz pat šim brīdim vēl nemāca - komunikācija, stresa vadība, empātija, motivētība, kā atrast savu aizraušanos u.c..

“British Council” ir Lielbritānijas starptautiska organizācija kultūras attiecību jomā. Tā rada starptautiskas iespējas Lielbritānijas un citu valstu iedzīvotājiem, kā arī veicina savstarpēju uzticēšanos visā pasaulē.

Elīna Biseniece,
Cilvēkam.lv mācību centra mārketinga departaments



Jauna aptauja

Oktobris - 2024
P O T C P S S
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde