ceturtdiena, 18. aprīlis, 2024Vārda diena: Jadviga, Laura
crest1 crest2

Mātes dienas pasākums Konstantinovā

Pievienots: 26.05.2023

Maijā Konstantinovas Tautas namā izskanēja Mātes dienai veltīts koncerts. Tā bija saulaina diena, kad magnolija ziedēja krāšņiem ziediem un putni nenogurdami čivināja, saucot visus uz koncertu. Katrs varēja uz brīdi apstāties un pavērot šo skaistumu.

Koncertu atklāja Tautas nama vadītāja Gelena Radelicka, sirsnīgi sveicot klātesošos svētkos. Siltus un mīļus vārdus visām māmiņām un vecmāmiņām veltīja arī Krāslavas novada priekšsēdētāja vietnieks Aivars Trūlis.

Kādi gan Māmiņdienas svētki bez bērniem? Bērnudārza grupiņa „Lāsīte” gan dzejoļus skaitīja, gan dziedāja un dejoja, gan mīļi apsveica savas māmiņas. Pašmāju līnijdeju grupa „Magnolijas” un sieviešu vokālais ansamblis „Vēja zvans” sniedza skatītājiem iespēju baudīt deju soļus un klausīties dziesmas.

Deju kolektīvu starpā valdīja neliels satraukums - vai nebūs tā, ka jādejo vienādas dejas? Taču nē, dejas neatkārtojās! Savas dejošanas prasmes rādīja Kaunatas jauniešu deju kolektīvs „Rasa” un Kaunatas vidusskolas deju kolektīvs „Rasiņa”, Andzeļu vidējās paaudzes deju kolektīvs (VPDK) „Eži” un Ezernieku VPDK „Bukmuiža”. Andrupenes pagasta ritma deju grupa „Eiforija” bija sagatavojusi ne tikai deju, bet arī „flešmobu” par lielu prieku skatītājiem un dalībniekiem.

Ar pašsacerētu dzeju iepriecināja Ilze Vovka, kura ne tikai raksta dzeju, bet arī dzied. Visi zālē dziedāja līdzi Aulejas kolektīvam.

Kāpēc koncertam jābūt nopietnam? Nē, protams, tam jābūt sirdij tuvam! Tā Skaistas silītes grupiņa „Zirnīši” visiem nodemonstrēja, cik jautri maziem bērniem klājas.

Kolektīvs no Skaistas prot būt ne tikai nenopietns, bet arī prot darināt ļoti interesantus tērpus. Tā nemanot skatuve pārtapa par defilēšanas mēli, kur tika demonstrēti tērpi.

Nemanot, smaidot un sitot plaukstas, paskrēja divas stundas veltītas visām māmiņām.

Sanita Karpoviča,
Dagdas Kultūras centra sabiedrisko attiecību speciāliste
Autores foto
Fotogalerija


Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30  
pirmdiena, 01.04.2024
09:58 Pasākumi

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde