piektdiena, 29. marts, 2024Vārda diena: Agija, Aldonis
crest1 crest2

Krāslavā atvērta pirmā pašapkalpošanās automazgātava

Pievienots: 18.05.2017

16. maijā Krāslavā netālu no veikala „Mego” un degvielas uzpildes stacijas „Ingrid A” ir atvērta diennakts pašapkalpošanās automazgātava.

SIA „Pitstop Pluss” valdes locekļi Pāvels Pumpiņš un Dmitrijs Kustovs pastāstīja, ka „Ehrle CarWash” mazgātavā vienlaicīgi iespējams nomazgāt divas automašīnas. Vācijā ražotā mūsdienīgā iekārta ļauj veikt pilnu mazgāšanas ciklu, sākot ar priekšmazgāšanu, mazgāšanu, skalošanu, vaskošanu un beidzot ar spodrināšanu. Pašapkalpošanās automazgātavas klientam nav jāņem līdzi ne spainis, ne švamme, ne mazgāšanas līdzekļi un neko tamlīdzīgu - to visu pat ir aizliegts šeit izmantot.

Automobiļa mazgāšana ir maksas pakalpojums. Automātā ir jāveic priekšapmaksa ar 50 centu, viena vai divu eiro monētām. Citi maksāšanas līdzekļi (banknotes, maksājumu kartes, svešas monētas) apmaksai netiek pieņemti. Uzņēmumu ērtībām tiek piedāvātas speciālas atslēgas ar čipu, kurā tiek iekodēta informācija par pakalpojuma apmaksu. Tādas atslēgas var saņemt arī privātpersonas, ja ir vēlēšanās izmantot šādu maksājuma veidu par automazgāšanu.

Informācija par mazgāšanas posmiem ir izvietota uz baneriem, ar saturu vēlams iepazīties, pirms uzsākat automazgāšanu, jo samaksa ir par mazgāšanas laiku: par 50 centu monētu mazgāšanas ilgums ir viena minūte un piecas sekundes, par vienu eiro – divas minūtes un 10 sekundes, par diviem eiro – četras minūtes un 20 sekundes. Citiem vārdiem, jūs pērkat laiku, kuram atskaite sākas ar brīdi, kad pirmoreiz tiek nospiesta mazgāšanas spiediensūkņa pistoles mēlīte un uzskaite neapstājas, pat ja mēlīti atlaiž. Samaksājiet par vēlamo laiku, paņemiet mazgāšanas spiediensūkni, izvēlieties vienu no pieciem mazgāšanas režīmiem, uzsāciet mazgāšanu un pēc vajadzības pārslēdziet režīmus. Ar mazgāšanas spiediensūkni jāiemanās rīkoties ātri, ja strādāsi lēni, sanāks maksāt vēl un vēl, līdz auto būs gana tīrs.

Autovadītājiem tiek piedāvāts vēl viens pakalpojums – putekļu sūcēja izmantošana. Iekārta atrodas mazgāšanas kompleksa nelielās autostāvvietas kreisajā stūrī (sarkans skapis ar šļauku). Arī par šo pakalpojumu samaksāt var tikai un vienīgi ar monētām, bet būtiski zināt, ka laika atskaite šeit sākas ar brīdi, kad esat iemetuši monētas automātā: par 50 centu monētu putekļu sūcēja darbības ilgums ir trīs minūtes, par vienu eiro – sešas minūtes, par diviem eiro – 12 minūtes. Pārliecinieties, ka automašīna novietota pietiekami tuvu, lai var aizsniegties līdz visām tīrāmām vietām salonā, kā arī salons sagatavots procedūrai.

Ir paredzētas arī pāris autostāvvietas, kur autovadītāji var īslaicīgi atstāt auto, lai, piemēram, apmeklētu kādu blakus esošo veikalu.

Vai pašapkalpošanās automazgātavā ir iespējams nomazgāt savu auto tīri un droši?  Objekta pieņemšanas ekspluatācijā komisija personīgi pārliecinājās, ka viņu klātbūtnē mazgātais auto, izbraucot no mazgātavas, spīdēja un laistījās.

Pāvels un Dmitrijs apgalvo, ka pašapkalpošanās automazgātava ir drošs pakalpojums. To apstiprina arī saņemtie sertifikāti. Pilnībā ievērojot auto mazgāšanas instrukciju, kas aprakstīta pa soļiem infografikā, auto virsbūves krāsojumu nevar sabojāt. Abi iesaka automazgātavā būt uzmanīgiem un ievērot instrukciju, tad arī rezultāts sagadās prieku. Pirmajās dienās objektā strādās firmas darbinieks, kurš sekos iekārtu darbam un nepieciešamības gadījumā palīdzēs autovadītājiem ar padomu. Automazgātavā ir pieejami arī kontakttālruņi, uz kuriem varēs zvanīt jautājumu gadījumā vai informēt par iekārtu bojājumiem.

Kontakttālrunis juridiskām personām: 29537363 (Pāvels Pumpiņš).

Juris Roga,
autora foto



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde