otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Rudens kross

Pievienots: 08.10.2021

28. septembrī Krāslavā noritēja tradicionālais rudens kross skolēniem, kurā sacentās labākie skrējēji no Krāslavas novada pašvaldības skolām. Sacensībās piedalījās skolēni no Krāslavas ģimnāzijas, Krāslavas Varavīksnes vidusskolas, Dagdas vidusskolas, Krāslavas gr. Plāteru v.n. Poļu pamatskolas, Andrupenes pamatskolas, Robežnieku pamatskolas, Indras pamatskolas un Aleksandrovas pamatskolas. Katrs dalībnieks centās uzrādīt savu labāko rezultātu, un silti laika apstākļi to veicināja.

500 m garā distancē 2013. g. dzim. meiteņu grupā uzvarēja Anete Utkina no Dagdas vidusskolas, otro vietu ieguva Viktorija Ivanova (KĢ) un trešo vietu – Inta Gurska no Aleksandrovas pamatskolas.

2012. g. dzim. meiteņu grupā uzvarēja Sabīne Lapa no Andrupenes pamatskolas, otrā vieta - Elīnai Stikutei no Dagdas vidusskolas, trešā vieta – Karolīnai Ostapko no Andrupenes pamatskolas.

2011. g. dzim. meiteņu grupā pirmo vietu izcīnīja Evelīna Olehnoviča no Dagdas vidusskolas, otro labāko rezultātu uzrādīja Jūlija Nazarova no Robežnieku pamatskolas un trešo vietu ieguva Evija Avsjukeviča no Krāslavas ģimnāzijas.

2010. g. dzim. meiteņu grupā uzvarēja Alīna Grineviča (KĢ), bet otro vietu ieguva Adriana Plakoša no Dagdas vidusskolas, trešo vietu izcīnija Jolanta Savka no Robežnieku pamatskolas.

2013. g. dzim. zēnu grupā pirmo vietu ieguva Markuss Magons no Dagdas vidusskolas, otro vietu – Ilja Beinarovičs no Aleksandrovas pamatskolas un trešo vietu – Juris Pauliņš no Dagdas vidusskolas. 2012. g. dzim. zēnu grupā uzvarēja Jevgenijs Koptenkovs no Andrupenes pamatskolas, otro vietu ieguva Patriks Baldiņš no Dagdas vidusskolas un trešajā vietā ierindojās Raivis Cielava no Andrupenes pamatskolas. Savukārt 2011. g. dzim. zēnu grupā uzvarēja Kārlis Utkins no Dagdas vidusskolas, otro vietu ieguva Sandris Kulikovskis no Robežnieku pamatskolas un trešo vietu – Leonīds Petrovs no Indras pamatskolas.

1 km garā distancē 2009. g. dzim. meiteņu grupā visātrāk noskrēja Sandra Dimpere no Dagdas vidusskolas, otro vietu izcīnīja Ariana Tribisa no Krāslavas ģimnāzijas, bet trešo – Diāna Žura no Poļu pamatskolas. 2008. g. dzim. meiteņu grupā uzvarēja Martīne Djatkoviča, otro vietu ieguva Bernadetta Podjava un trešo – Diāna Volka, visas meitenes mācās Krāslavas ģimnāzijā. 2007. g. dzim. meiteņu grupā uzvarēja Undīne Goligina no Dagdas vidusskolas, Valērija Nazarova no Robežnieku pamatskolas ieguva otro vietu, bet trešo vietu – Evija Radivinska no Krāslavas ģimnāzijas.

1 km garā distancē 2010. g. dzim. zēnu grupā visātrāk noskrēja Alekss Ozoliņš no Dagdas vidusskolas, Aigars Bobičs no Krāslavas ģimnāzijas ieguva otro vietu un Devids Jaunmuktāns no Indras pamatskolas ieguva trešo vietu. 2009. g. dzim. zēnu grupā uzvarēja Arkādijs Golubevs no Aleksandrovas pamatskolas, otro vietu ieguva Nikolajs Orlovs no Indras pamatskolas, bet trešo vietu – Arnis Dimpers no Dagdas vidusskolas.

1,5 km garā distancē jaunietēm (2006.g.dz.) uzvarēja Diāna Jaunmuktāne no Indras pamatskolas, Vineta Tukiša no Andrupenes pamatskolas ieguva otro vietu un  Sanita Olehnoviča -  trešo vietu no Poļu pamatskolas. Šajā pašā distancē starp 2005. gadā dzimušām jaunietēm visātrāk distanci veica Marina Čubreviča no Aleksandrovas pamatskolas.

Savukārt 1,5 km garā distancē 2008. g. dzim. zēnu grupā uzvarēja Markuss Djatkovičs no Krāslavas ģimnāzijas, otro vietu ieguva Romans Nazarovs no Robežnieku pamatskolas un trešo vietu – Samuels Istratijs no Poļu pamatskolas.

Jauniešiem (2007.g.dz.)  1,5 km garo distanci visātrāk noskrēja Rihards Sitniks, otro vietu izcīnīja Mārtiņš Severīns Vecelis, un trešo vietu ieguva Rihards Lisenoks, visi jaunieši mācās Krāslavas ģimnāzijā.

2 km garā distancē jaunietēm pirmo vietu ieguva Kristīne Čubreviča no Aleksandrovas pamatskolas, bet jauniešu (2006.g.dz.) konkurencē uzvaru svinēja Ivans Burcevs no Andrupenes pamatskolas, otro vietu ieguva Daniels Kazakevičs no Dagdas vidusskolas, trešo vietu – Lauris Pajats no Aleksandrovas pamatskolas. 

3 km garā distancē 2005. g. dzim. jauniešu grupā uzvarēja Vjačeslavs Kuznecovs no Robežnieku pamatskolas.

2002.-2004. g. dzim. jauniešu grupā uzvarēja Mārtiņš Ugars no Krāslavas ģimnāzijas, bet otro vietu ieguva Deniss Čubrevičs no Aleksandrovas pamatskolas un trešo – Reinis Čekurovs no Robežnieku pamatskolas.

Ik gadu rudens kross iegūst arvien lielāku popularitāti skolēnu vidū, tādējādi apliecinot interesi par veselīgu dzīvesveidu.

Ilona Vanaga,
Krāslavas Sporta skolas metodiķe 
Natālijas Raudives foto

 

 

 

 

   

 

 

  

 



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde