otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Sporta diena Varavīksnes vidusskolā

Pievienots: 25.09.2020

Septembris ir ievērojams ne tikai ar to, ka sākas mācības skolā, bet arī ar to, ka aktīvi tiek rīkoti dažādi sporta pasākumi. 18. septembrī Varavīksnes vidusskolā norisinājās Sporta diena 1.-6. klasei. Svinīgais atklāšanas pasākums notika laukumā pie skolas. Dalībniekus uzrunāja sporta skolotāja Ingrīda Bernāte, skolas direktore Marija Micķeviča, skolas vecāku komitejas priekšsēdētāja Ilona Berga, kas novēlēja bērniem labu veiksmi, gara možumu un labu garastāvokli. 11. a klases skolnieces un deju skolotāja Nadežda Adamoviča iesaistīja Sporta dienas dalībniekus aizraujošos iesildīšanās vingrinājumos, 3.-4. kl. ansamblis Nadeždas Tadello vadībā uzmundrināja skolēnus ar jautru dziesmu „Sveiks, lai dzīvo!”, 7. klašu ansamblis „Smile” Ritas Andrejevas vadībā nodrošināja visiem pozitīvu noskaņojumu. Pirms jautrajām stafetēm tika organizēta sasaukšanās. Katra klase bija sagatavojusi savas komandas nosaukumu un devīzi.

Skolas stadions Sporta dienā tika sadalīts 3 sektoros, kur tika izvietotas 3 stacijas. Pirmā – „Futbola atrakcijas”, kur skolēni varēja izmēģināt savus spēkus futbola aktivitātēs. 2. stacijā („Joku spēles”) un 3. stacijā („Jautrās stafetes”) skolēni sacentās veiklībā un ātrumā, precizitātē un spējā strādāt komandā. Aktivitāšu starplaikos bērniem tika nodrošināta iespēja padejot un nofotografēties. Laika apstākļi Sporta dienas dalībniekus nelutināja, taču tas tikai stiprināja viņu sportisko garu. Paldies viņiem par to! Pasākuma noslēgumā katra klase saņēma balvas un diplomus dažādās nominācijās, bet par aktīvāko klases audzinātāju tika atzīta Kristīna Milaševiča (5.a).

Liels paldies klašu audzinātājiem un vecākiem, kas atbalstīja savus bērnus Sporta dienā! Pateicamies par šo sporta svētku rīkošanu skolas administrācijai, sporta, mūzikas un deju skolotājiem, kā arī klubam „Poseidon Krāslava” un personīgi Sergejam Jančevskim, Ilonai un Eduardam Bergiem. Pasākumu finansiāli atbalstīja klubs „Poseidon Krāslava” un Latvijas Sarkanā Krusta Krāslavas komiteja (izpilddirektore Sandra Molotoka). Ceram, ka šis pasākums kļūs par labu tradīciju, kas apliecinās skolotāju, skolēnu un viņu vecāku sadarbību.

Ingrīda Bernāte,
sporta skolotāja

Jura Rogas foto

Fotogalerija


Jauna aptauja

Septembris - 2024
P O T C P S S
  01
02 03 04 05 06 07 08
09 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde