otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Konkurss „Eksporta un inovācijas balva”: meklējot inovatīvos un spējīgos uzņēmumus no visas Latvijas

Pievienots: 06.09.2019

Latvijā ir daudz lielisku un panākumiem bagātu uzņēmumu. Bet ne visi veiksmes stāsti izskan tik skaļi, cik tie būtu pelnījuši. Lai atklātu visai Latvijai inovatīvos, spējīgos uzņēmumus, tos, kas kvalitātes latiņu paši ceļ arvien augstāk un droši sevi piesaka ārvalstīs, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Ekonomikas ministriju rīko konkursu „Eksporta un inovācijas balva”.

Pieteikties iespējams vēl līdz šī gada 15. septembrim. Gaidīti ir pieteikumi no uzņēmumiem, kas pārstāv dažādas nozares, dažādus reģionus, jo vēlamies ieraudzīt visas Latvijas spēku, kas slēpjas inovācijās, kvalitātē un eksportā. Un arī daudzveidībā.

Iepriekšējos gados kādu no godalgotām vietām ir ieguvuši tādi uzņēmumi kā „Latgales dārzeņu loģistika”, „Chocolate Confectionary”, „Stiga RM”, „Lauma Fabrics”, „Valmiermuižas alus”, „Daiļrade koks”, „Snores”, „Knauf”, „Spodrība”, „Smiltenes piens”, „Karavela”, „Lat Eko Food”, „Dobeles dzirnavnieks” un citi uzņēmējdarbības izcilnieki, kas pārstāv visdažādākās Latvijas puses. Arī šogad vēlamies, lai veiksmes stāstu vidū izskan gan tie, kas ražo un sniedz pakalpojumus lielās pilsētās, gan tie, kas savai darbībai izraudzījušies attālākus novadus.

Aicinām ierakstīt savu vārdu uzņēmējdarbības panākumu sarakstā, piesakoties „Eksporta un inovācijas balvai”. Konkursanti tiek vērtēti četrās kategorijās:

  • eksportspējīgākais komersants lielo, vidējo un mazo komercsabiedrību grupās,
  • importa aizstājējprodukts,
  • inovatīvākais produkts,
  • rūpnieciskais dizains.

Pirmajā kārtā tiks vērtētas uzņēmumu pieteikuma anketas, kuras iespējams iesniegt gan vienā, gan vairākās konkursa kategorijās. Uzņēmumus, kas būs izvirzīti konkursa otrajai kārtai, žūrija apmeklēs klātienē. Šajās vizītēs aicināsim piedalīties arī mediju pārstāvjus, un par to sākumu informēsim konkursa gaitā.

Arī šogad no Latvijas lielāko eksportētāju vidus tiks izraudzīts titula „Eksporta čempions” ieguvējs, kam apbalvojumu pasniedz Valsts prezidents.

Uzvarētāji tiks paziņoti 2019. gada 5. decembrī laureātu apbalvošanas ceremonijā, kas šogad solās izvērsties īpaši svinīgi, jo notiks Melngalvju namā. Šis pasākums ir brīdis, kad kopā sanāk gan konkursa dalībnieki, gan žūrijas komisija, amatpersonas un ko pagodina Valsts prezidents.

Piedaloties konkursā, uzņēmums gūs iespēju saņemt naudas balvu darījuma braucienu apmaksai vai reklāmas laukumu kādā no LIAA izdevumiem, kā arī tiesības izmantot „Eksporta un inovācijas balvas 2019” laureāta zīmi savos mārketinga materiālos un uz produkta iepakojuma. Informācija par visiem konkursa dalībniekiem tiks ievietota mājaslapā eib.liaa.gov.lv.

Dalība konkursā ir bezmaksas.

Ar līdzšinējiem konkursa „Eksporta un inovācijas balva” laureātiem var iepazīties tīmekļvietnē eib.liaa.gov.lv.



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde