otrdiena, 16. aprīlis, 2024Vārda diena: Alfs, Bernadeta, Mintauts
crest1 crest2

Apbalvoti „Latgales reģiona uzņēmēju gada balvas 2021” laureāti

Pievienots: 13.11.2021

10. novembrī, Latgales plānošanas reģiona organizētā tiešraides pasākuma „Latgales diena 2021” laikā tika atklāti un apbalvoti Latgales uzņēmējdarbības centra izsludinātā konkursa „Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” laureāti septiņās nominācijās: „Gada amatnieks”, „Gada mājražotājs”, „Gada jaunais tūrisma pakalpojuma sniedzējs”, „Sociāli atbildīgs uzņēmums”, „Gada inovācija”, „Gada jaunais komersants”, „Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē”.

Godinot labākos Latgales uzņēmumus, Latgales plānošanas reģiona uzņēmējdarbības centrs jau astoto gadu pēc kārtas organizē konkursu „Latgales reģiona uzņēmēju gada balva” ar mērķi apzināt un godināt Latgales reģiona uzņēmējus, kuri aktīvi un godprātīgi darbojas savā nozarē, sekmējot uzņēmējdarbības vides attīstību Latgales reģionā, kā arī veicināt reģiona uzņēmēju atpazīstamību, plašsaziņas līdzekļos popularizējot labas uzņēmējdarbības prakses piemērus Latgalē. Konkurss paredz apzināt arī remigrantus, kas pēc ilgstošas prombūtnes ārzemēs atgriežas Latvijā un uzsāk saimniecisko darbību, tādējādi liecinot par uzņēmējdarbības vides attīstību valstī.

Kopš 2014. gada daudz kas ir mainījies konkursa norisē, bet viena lieta ir palikusi nemainīga: joprojām ir grūti izvēlēties labāko no labākajiem, jo vietējie uzņēmēji ik gadu rāda mums labas prakses piemērus, veicot nozīmīgu ieguldījumu Latgales reģiona attīstībā.

Šogad konkurss tika izsludināts 2021. gada 13. septembrī. Līdz oktobra vidum tika saņemti 66 pretendentu pieteikumi no visa Latgales reģiona teritorijas.

Tiešraides pasākuma „Latgales diena 2021” ietvaros, atklājot „Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” laureātu apbalvošanu, apsveikuma vārdus un uzņēmēju raksturojumus atspoguļoja LPR Attīstības padomes un Balvu novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs, Rēzeknes valstpilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Aleksejs Stecs, kā arī Latgales speciālās ekonomiskās zonas Uzraudzības komisijas priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis.

Sirsnīgi sveicam „Latgales reģiona uzņēmēju gada balva 2021” uzvarētājus:

Gada amatnieks – Keramikas darbnīca „Jašas podi” no Preiļu novada;

Gada mājražotājs – Mājas restorāns IK „Dzīles” no Ludzas novada;

Gada jaunais tūrisma pakalpojuma sniedzējs – Viesu māja „Karina Home” no Krāslavas novada;

Sociāli atbildīgs uzņēmums – SIA „Regula Baltija” no Daugavpils;

Gada inovācija – RSEZ SIA „Midis” no Rēzeknes;

Gada jaunais komersants – SIA „Timber Kit” no Balvu novada;

Gada uzņēmīgākais remigrants Latgalē – SIA „Beauty Mafia ISL” no Daugavpils.

Gada balvas pasniegšanas ceremonija vērojama šeit.

Latgales plānošanas reģions pateicas par aktīvu līdzdalību konkursa norisē ikvienam, kas veltīja laiku, lai pastāstītu par kādu no pretendentiem.

Avots: www.lpr.gov.lv

 

 


Jauna aptauja

Augusts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Dienas foto

  • Valentīna Zlidņa piemiņas izstādes atklāšana

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde