ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Zelta Zivtiņas čempionāta 2019 fināls ir noticis!

Pievienots: 29.05.2019

23. maijs bija īpaša diena - trīspadsmito gadu pēc kārtas notika Zelta Zivtiņas čempionāts, un Krāslavas pamatskolas 6.a klases skolēni, izpildot visus čempionāta uzdevumus, tika aicināti uz finālu. Šogad finālā iekļuva 540 klases, no tām180 klases pārstāvēja 5.-6.kl. grupu. Pasākums notika Ropažu novada sporta kompleksā „333”.

Visi skolēni, apņēmības pilni, priecīgi par tikšanos un jauko, silto laiku, piedalījās ZZČ stafetēs un brīvā laika aktivitātēs, lai sacenstos par „Grand Prix” – ceļojumu uz Budapeštu un citām balvām.

Bērnus pie sporta kompleksa ieejas sagaidīja Zī, Zē un Lācis. Katra komanda saņēma savu karogu, kura izveidošana bija viens no mājas darbiem, lai iekļūtu finālā. Katrs dalībnieks no čempionāta rīkotājiem saņēma dzeltenu mugursomiņu ar dāvaniņu un saldējumu!

Pasākums sākās ar aizraujošu priekšnesumu, ko piedāvāja viesi no Igaunijas – zinātnes centra „AHHAA”. Tas bija īsts šovs, kas iedrošināja atklāt zinātni ar prieku!

Pienāca laiks aizraujošajām sacensībām, kurās arī mūsu 6.a klases komanda vēlējās parādīt sevi no labākās puses.

Skolēniem bija iespēja piedalīties astoņās galvenajās stafetēs, tostarp „Zelta zivtiņas” akvaparkā pārvarēt slidenu un slapju ūdens ceļu, griezt zinātnes centra „AHHAA” lielriteni vai atsvaidzināt fizikas zināšanas, ceļot SEB uzvaras karogu.

Šķēršļus pārvarēt mācīja „Tele2” iedvesmojošā zona „Vēl augstāk ar „Tele2””, „Sadales tīkla” stafetē varēja izcelties vislabākās atmiņas īpašnieki, tika pārbaudīts arī kopējais komandas spēks, skolēnu rūpes par dabu un komandas prasme tikt galā ar uzdevumu. Komandu vienam pārstāvim bija iespēja vizināties kartingā.

Savukārt Brīvo aktivitāšu zonā iespēju pārbaudīt zināšanas un intuīciju par veselības, drošības un attiecību jautājumiem nodrošināja „Papardes zieds”. Debašu cienītājus priecēja kritiskās domāšanas spēle „Populists”. FIZMIX telts aicināja uz aizraujošiem fizikas eksperimentiem, un notika daudzas citas ZZČ partneru sarūpētas aktivitātes, kuru laikā skolēni varēja novērtēt savu erudīciju un atjautību, kā arī radošās spējas. Norisinājās arī jauniešu vidū populārās kendamas čempionāts, varēja arī skeitot un miksēt mūziku!

ZZ čempionāta fināls ir paskrējis nemanot! Pēc labi padarīta darba mēs dalījāmies iespaidos, taisījām pašbildes, klausījāmies mūziku grupas „Bermudu divstūris” izpildījumā un atveldzējāmies oficiālajā peldvietā aiz ZZ akvaparka.

Liels paldies māmiņai un skolotājai Veltai Daņiļevičai par palīdzību ZZ Čempionātā! Paldies skolas direktorei Vijai Koncevičai par atbalstu un Krāslavas novada domei par piedāvāto transportu!

Liels paldies visai 6.a klasei par iesaistīšanos, lielu pašatdevi un atbildības izjūtu!

Zī, Zē un Lācis jūs gaidīs nākamgad! Lai visiem lieliska vasara!

 Jeļena Japiņa, Krāslavas pamatskolas 6.a klases audzinātāja

Fotogalerija


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde