ceturtdiena, 28. marts, 2024Vārda diena: Ginta, Gunda, Gunta
crest1 crest2

Realizēts projekts „Atpūtas vietu ierīkošana Skaistas ciematā”

Pievienots: 29.09.2020

Mēs dzīvojam te un tagad. Mums ir dota viena dzīve. Ko paspēsim izdarīt, tas paliks. Mums ir tā iespēja dzīvot pagastā ar skaistu nosaukumu – Skaista.

Skaistai vienmēr jābūt skaistai! Tas arī iedvesmoja darba grupu „„Harmonija” un draugi” šogad arī piedalīties projektā „Iedzīvotāji veido savu vidi”. Vieglāk, protams, ir runāt nekā darīt, taču strādāt  komandā nemaz nav grūti. Darbs uz pusēm liekas vieglāks.  Komandas darbs un iedvesma  ir degviela, kas ļauj vienkāršiem cilvēkiem sasniegt neparastus rezultātus.

Man liels prieks un gandarījums, ka mēs, skaistieši, visi kopā esam realizējuši projekta „Atpūtas vietu ierīkošana Skaistas ciematā” ieceres. Skaistas ciemata bērnu laukumā tagad ir uzstādīts jauns galds ar soliem un trīs soliņiem. Skaistas bērni, ieliekot savu mākslas prasmi un izdomu, palīdzēja nokrāsot rotaļu mājiņu, līdzsvara baļķi, smilškasti un  kvadrātus ar cipariem. Pie pagasta ēkas un Tautas nama uzstādīti četri  soliņi. Ciemata parkā tagad bērnus pulcē lielas šūpoles ar divām šūpolēm un kalniņš ar kāpnītēm. Pie krāšņām puķu dobēm ierīkoti trīs soliņi.

Paldies ir vienīgā valūta pasaulē, kas nav vēl mainījusi savu kursu. Protams, paldies kabatā neieliksi, bet paldies, kas ir pateikts no visas sirds, ir vērtīgāks par visu. Tāpēc saku no visas sirds lielu paldies Krāslavas novada domei par finansējumu, attīstības nodaļas vadītājai Inārai Dzalbei un Skaistas pagasta pārvaldei par sniegto atbalstu un padomu. Paldies vietējam uzņēmējam Naurim Lipšānam un viņa komandai par sagādātajiem kokmateriāliem. Īpašs paldies čaklajiem palīgiem - Ludmilai, Intai, Jurim, Aivaram, Jānim, Staņislaviem, Vjačeslavam, Sergejam un visai  darba grupai „„Harmonija” un draugi”. Paldies bērniem – Evai, Laurai, Janai, Leonardai, Lindai, Danielam un Aigaram. Paldies visiem Skaistas ciemata iedzīvotājiem.                           

Kā teicis Ogs Mandino - laimīgs ir nevis tas, kurš spēj saņemt vai dabūt, bet gan tas, kurš spēj dot citiem. Paejieties cilvēkiem pretī un dalieties tajā, kas jums ir! Dāvājiet smaidus un labestību! Laime ir kā saules gaisma: ja iecelsiet kādu saulē, tā apspīdēs arī jūs. Un tā ir patiesība!

 Laipni lūgti visi ciemos uz Skaistu!

Gunta Ļaksa-Timinska, projekta koordinatore

Fotogalerija


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
pirmdiena, 18.03.2024
09:58 Pasākumi
14:56 Izstāde

Dienas foto

  • Atsākti tilta pār Jāņupīti Krāslavā būvdarbi

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde