otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Smaidiet, sajūsminieties!

Pievienots: 05.03.2020

Pavasarī mēs mostamies un cenšamies iepriecināt sevi un apkārtējos ar savu izskatu - būt apburošiem, pievilcīgiem.

Ejot pa pilsētu, es satieku sievietes, kas ir labi un gaumīgi ģērbtas, bet viņu sejas izteiksme izraisa skumjas pārdomas. Ar sašutumu konstatējot jaunu krunciņu veidošanos, sieviete nepamana, kā uz viņas sejas veidojas neapmierinātības, raižu, īgnuma un arī dusmu „maska”. Diemžēl šāda sejas izteiksme nevienu neiepriecina. Kāda mana paziņa precīzi raksturoja vienu no sievietēm ar šo „masku”: „Paskatījos uz viņas seju, un man bija tāda sajūta, ka šī sieviete spēj atrisināt visas pasaules problēmas. Vīrietim bail pat pietuvoties tādai sievietei - jo viņas seja izstaro nelokāmu apņēmību un spītību.”

Tāda gadījumā nepalīdzēs pat dārga kosmētika, un vienreizējā kosmētiskā procedūra radīs efektu, kas būs vērojams tikai dažas dienas. Taču mēs vēlamies būt pievilcīgas katru dienu. Bet diemžēl hroniska iekšējā disharmonija un kaitīgie ieradumi nelabvēlīgi ietekmē mūsu sejas ādu.

Esmu masiere un piedāvāju klientiem sejas un dekoltē zonas masāžas seansus, veicot šīs procedūras, es bieži novēroju, cik dabiski skaista kļūst sievietes seja, kad viņa jūtas relaksējusies. Muskuļi atslābinās, un „maska” nokrīt no sejas. Tādos brīžos rodas pārliecība, ka visas sievietes ir skaistas!

Ja jūs patiešām vēlaties just prieku un gandarījumu, skatoties uz sevi spogulī, un sagādāt prieku arī citiem, kas skatīsies uz Jūsu seju, tad pievērsiet uzmanību savai iekšējai pasaulei, savām emocijām, mainiet attieksmi pret sevi un apkārtējiem! Un tad Jūsu acis iemirdzēsies (starp citu, to vīrieši ļoti augstu vērtē sievietes sejas izteiksmē).

Daži praktiskie ieteikumi veiksmīgai masāžai: saberzējiet plaukstas vienu pret otru un ar siltām rokām veiciet bezkontakta kustības pa kaklu, seju, galvu! Kontakta masāžu sāciet no atslēgas kaula, aktivizējot limfas cirkulāciju un asinsriti! Noslēgumā ieteicams veikt galvas un ausu masāžu, kā arī darbināt aktīvos punktus uz sejas. Un es, protams, arī būšu priecīga piedalīties Jūsu sejas profesionālajās pārvērtībās.

Mīļās sievietes, vēlu jums veselību, harmoniju un skaistumu!

Natālija Raubiško,
mediķe-fizioloģe, masiere


Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde