piektdiena, 26. aprīlis, 2024Vārda diena: Alīna, Rūsiņš, Sandris
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Apkure

Pievienots: 16.12.2020

Kāpēc naktīs, kad ārā ir - 1°C, dzīvoklī radiatori ir knapi silti? Dzīvoklī ir ļoti auksti! Pa dienu šādu problēmu nav. Uz ko tiek rēķināta šāda pieeja? Kamēr cilvēki guļ, tikmēr var nekurināt, bet naudu iekasēt no iedzīvotājiem? Kas ir atbildīgā persona par apkures uzraudzību?

/ Krāslaviete


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 16.12.2020

SIA "Kr'aslavas nami": "Daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas ir aprīkotas ar automātiskiem individuāliem siltummezgliem ar attālināto vadību, kas sniedz plašas iespējas siltumapgādes režīma regulēšanai dzīvojamā mājā – piemēram, var ieprogrammēt temperatūras samazināšanu noteiktās diennakts stundās, apkures intensitāti atkarībā no ārēja gaisa temperatūras, apkures ieslēgšanu un atslēgšanu, vadoties pēc laika apstākļiem. Apkures intensitātes samazināšana (siltumnesēja temperatūras samazināšana) nakts stundās ir ieprogrammēta enerģijas taupīšanas nolūkā dzīvojamās mājās. Katras dzīvojamās mājas siltumenerģijas patēriņš tiek uzskaitīts ar siltumskaitītāju, un pie mazākās apkures intensitātes arī mājas siltumenerģijas patēriņš ir mazāks. Katrai mājai siltummezgla uzstādījumi var būt individuāli, un tos var mainīt, bet komunikācijai ar uzņēmuma speciālistiem siltumapgādes režīma regulēšanas jautājumā mājas dzīvokļu īpašniekiem ir nepieciešams ievēlēt vienu personu no dzīvokļu īpašnieku puses, kas apzinās mājas iedzīvotāju velmes. Pēc tāda pilnvarotā pārstāvja lūguma var mainīt siltummezgla uzstādījumus un mēģināt sasniegt optimālo risinājumu konkrētās dzīvojamās mājas apkures nodrošināšanā. Tehniskās iespējas regulēt apkures režīmu katrā dzīvoklī nav, līdz ar to ir iespējama regulēšana tikai visai mājai kopumā ar vienas kontaktpersonas starpniecību vai pēc dzīvokļu īpašnieku kopības lūguma."


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30  
pirmdiena, 22.04.2024
trešdiena, 24.04.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde