svētdiena, 28. aprīlis, 2024Vārda diena: Gundega, Terēze
crest1 crest2

Jūsu jautājumi

Šajā sadaļā iesniegtajiem jautājumiem un sagatavotajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tiem nav juridiska spēka. Iesniegto jautājumu izskatīšanai nepiemēro Iesniegumu likuma noteikumus. Atbildes sagatavošanas laiks - līdz piecām darbadienām!

Saskaņā ar Valsts valodas likumu pašvaldības iestāžu sabiedrības informēšanai paredzētā informācija ir sniedzama tikai valsts valodā, tāpēc jautājumi tiek pieņemti un atbildes sagatavotas tikai latviešu valodā.

Uzdot savu jautājumu

Tehnisku iemeslu dēļ, nosūtot jautājumu, parādās kļūdas paziņojums. Lūgums neņemt to vērā, jautājums tiks iesniegts.

Bijušā autobusu pietura Lakstīgalu ielā

Pievienots: 17.12.2022

Labdien. 1.jautājums - Kāpēc netiek tīrīta bijušā autobusu pietura starp Lakstīgalu ielu 2 un Raiņa ielu 21? Vai tā kā teritorija nepieder ne pie braucošās ielas, ne pie pilsētas teritorijas? Diemžēl tā ir vienīgā vieta, kur bija atstāt mašīnu, tagad arī tās nav, jo tur nav iespējams iebraukt. Ziemas sākumā 1x izbraukts un aizmirsts. Saprotams, ka autobusi vairs šo neizmanto, bet arī māju iekšpagalmos vairs nav vietu mašīnām, jo vietu tām aizņem sniegs, nerunājot par to, ka tikt līdz šiem pagalmiem ir arī jāpadomā, kā to paveikt ar mazu un ne īpaši jaudīgu auto. Piemēram.. Raiņa ielas iekšpagalms tika iztīrīts pēdējo reizi 12.12. ap 11.00, pēc kā sniegs vēl turpināja snigt praktiski līdz trešdienai. Vai nav jābūt kādai regularitātei, pārbaudēm? Kārtējā ekonomija, bet apsaimniekošanas maksa gan tiek iekasēta bez kavējumiem. 2.jautājums - Kam pieder trotuārs (sanāk tā jau ir Lakstīgalu iela), ja brauc pa Raiņa ielu un nogriežās uz Lakstīgalu ielu, un tas sākas uzreiz pa labo roku no šī krustojums. Trotuārs, kas iet tieši gar rūpniecisko objektu (sarkana ēka uz krustojuma). Tur izmīdīta tikai taciņa, ar ratiem neizbraukt, cilvēkiem neiziet. Paldies!

/ Raiņa ielas 21/Lakstīgalu ielas 2 iedzīvotāji


Atbilde uz Jūsu jautājumu

Pievienots: 20.12.2022

"Krāslavas Vēstis": "Ceļu inženieris Vladimirs Bluss informēja, ka līdzekļu ekonomijas nolūkos šis laukums tiks tīrīts retāk nekā iepriekšējos gados. SIA "Krāslavas nami" informē, ka katrai daudzdzīvokļu mājai ir uzkopšanas teritorija ar noteiktām robežām, un mājas apsaimniekotājs ir atbildīgs par teritorijas tīrīšanu tikai noteikto robežu ietvaros, kas ne vienmēr sakrīt ar visu pagalma piemājas teritoriju. Ilgstošas snigšanas un sniegputeņa laikā jārēķinās ar apgrūtinātiem braukšanas apstākļiem, jo visas teritorijas no sniega vienlaicīgi pilnībā atbrīvot nav iespējams. Esošās traktortehnikas vienības tiek izmantotas pēc kārtas pie katras apsaimniekošanā esošās mājas, bet liels darba apjoms sniegputeņa laikā neļauj atkārtoti atgriezties jau iztīrītajā pagalmā tajā pašā vai nākamajā dienā."


Atpakaļ pie jautājumiem

Jauna aptauja

Aprīlis - 2024
P O T C P S S
01
02
03
04
05
06 07
08
09
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
29 30  
pirmdiena, 22.04.2024
trešdiena, 24.04.2024

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde