otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Portāla kraslavasvestis.lv lietošanas noteikumi

1. Par portālu kraslavasvestis.lv (turpmāk – Portāls):
1.1. Portāls ir Krāslavas novada pašvaldības īpašums, kurā tiek publicēta iedzīvotājiem aktuāla informācija un ziņas par Krāslavas novadā notiekošo, kā arī diskutētas novada aktualitātes.
1.2. Portāla lietotājs ir jebkura fiziska vai juridiska persona, kura apmeklē Portālu, komentē ziņas vai piedalās diskusijās, kā arī izvieto tajā savus privātsludinājumus un bezmaksas apsveikumus.
1.3. Portāls saviem lietotājiem piedāvā pieeju jaunākajām un aktuālākajām Krāslavas novada ziņām un jaunumiem, iespēju komentēt katru ziņu, tādējādi paužot savu viedokli un domas, iespēju uzdot jautājumu pašvaldībai, tās pārvaldes vienībām un amatpersonām, iepazīties ar publicēto materiālu arhīvu, fotogalerijām, video un audio ierakstiem.
2. Autortiesības un informācijas publicēšana
2.1. Portālā izmantoto pašvaldības, aģentūru, laikrakstu un portālu informatīvo vai foto materiālu kopēšana, arhivēšana, pārveidošana vai pārpublicēšana citos drukātos vai elektroniskos medijos ir aizliegta bez saskaņošanas ar Krāslavas novada pašvaldību. E-pasts saskaņošanai: vestis@kraslava.lv
2.2. Bez saskaņošanas Portāla lietotājs drīkst nekomerciāliem nolūkiem izmantot Portālā publicēto informāciju saskaņā ar Latvijas Republikas Autortiesību likumu, obligāti norādot atsauces uz Portālu (internetā jāpievieno aktīva interneta saite).
2.3. Iesūtot informāciju Portālā, lietotājs nodod autortiesības Portāla pārziņā, kas patur tiesības iesūtīto informāciju izmantot un publicēt.
2.4. Lietotājs atbild par to, ka visa viņa iesūtītā informācija (tajā skaitā sensitīvie materiāli, fotogrāfijas, elektroniskā pasta sūtījumi, komentāri, video, mūzika vai kāds cits fiziskas vai juridiskas personas radošas intelektuālās darbības produkts) likumīgi iegūta, un lietotājam ir tiesības šos materiālus lietot un izmantot šādā veidā.
2.4. Portāla redaktoram ir tiesības nepublicēt iesūtītos materiālus.
2.5. Portāls neuzņemas atbildību par pārpublicēto informāciju no sadarbības partneru materiāliem.
2.6. Portālā publicēto autoru viedokļi var atšķirties no pašvaldības viedokļa.
2.7. Sadaļā "Jūsu jautājumi" publicētajām atbildēm ir tikai informatīvs raksturs un tām nav juridiska spēka.
2.8. Ja lietotāja uzdotajā jautājumā, kas iesūtīts, izmantojot Portāla rīku "Jūsu jautājumi", būs personu cieņu aizskarošs teksts, Krāslavas novada pašvaldība patur tiesības uz to neatbildēt un nepublicēt.
3. Komentāri (attiecas arī uz diskusijām, sludinājumiem un apsveikumiem)
3.1. Par Portālā publicēto viedokļu un komentāru saturu atbildīgs tikai un vienīgi portāla lietotājs.
3.2. Portāla redaktors nav atbildīgs par lietotāja pārpublicēto informāciju no citiem avotiem.
3.3. Portālā ir aizliegts izplatīt aicinājumus uz vardarbību, rasu naidu, diskrimināciju, propagandēt neiecietību, kūdīt uz noziegumu izdarīšanu un izdarīt jebkāda cita veida likumpārkāpumus. Aizliegts nesankcionēti iejaukties Portāla darbībā.
3.4. Portālā ir aizliegts publicēt sensitīvus personas datus.
3.5. Portāla redaktoram ir tiesības bloķēt lietotājam pieeju portālam un izdzēst:
3.5.1. neētiskus komentārus un tādus komentārus, kas rakstīti, slēpjoties zem cita cilvēka vārda;
3.5.2. komentārus, kas satur ar Portāla redaktoru nesaskaņotu reklāmu;
3.5.3. komentārus, kas aizskar cilvēka godu un cieņu;
3.5.4. komentārus, kas veicina rasu un nāciju naidu;
3.5.5. komentārus, kas atkārtojas;
3.5.6. komentārus, kuros ir pārpublicēts teksts no cita interneta resursa;
3.5.7. komentārus, kuros ir publicēta saite uz citu interneta resursu;
3.5.8. komentārus, kas satur sensitīvus personas datus, kas norāda personas rasi, etnisko izcelsmi, reliģisko, filozofisko un politisko pārliecību, dalību arodbiedrībās, kā arī sniedz informāciju par personas veselību vai seksuālo dzīvi.
3.6. Portāla redaktoram ir tiesības nepieciešamības gadījumā dzēst portālā ievietotos materiālus bez iepriekšēja brīdinājuma.
3.7. Portāla redaktors ir tiesīgs portāla lietotājiem, kuri pārkāpj Portāla lietošanas noteikumus, liegt iespēju komentēt portālā publicētās ziņas un piedalīties diskusijās.
4.  Lietošanas noteikumu neievērošana
4.1. Ja Portāla lietotājs neievēro lietošanas noteikumus, tiek uzskatīts, ka ir pārkāptas autortiesības, atkarībā no pārkāpuma sekām vai rakstura lietotājs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.
5. Citi noteikumi
5.1. Portāla lietotājam ir pienākums iepazīties ar Portāla lietošanas noteikumiem un ievērot tos.
5.2. Portāla lietošanas noteikumi ir saistoši katram Portāla lietotājam.
5.3. Portāla redaktors ir tiesīgs mainīt portāla lietošanas noteikumus. Portāla lietošanas noteikumu jaunā versija stājas spēkā ar brīdi, kad tā publiskota Portālā.
Publicēts: 2015. gada 15. jūnijā

Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
otrdiena, 19.03.2024
08:14 Kino

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde