ceturtdiena, 16. maijs, 2024Vārda diena: Edijs, Edvīns
crest1 crest2

Kardināli mainīt dzīvi - un nekļūdīties

Pievienots: 03.01.2017

Vai ir pareizi strauji mainīt savu dzīvi, pamest sava sapņa dēļ stabilu darbu un uzsākt savu biznesu, riskējot un nezinot, kas būs priekšā? Ja šo ieceri atbalsta vistuvākais cilvēks, tad, bez šaubāmi, jā!

Sandra Katargina ir dzimusi Krāslavā, mācījusies Krāslavas Valsts ģimnāzijā, pēc tam pabeigusi Valsts robežapsardzes koledžu Rēzeknē. 10 gadus nostrādājusi Pāternieku robežkontroles punktā. Bet tagad, visiem kolēģiem un paziņām par lielu brīnumu, viņa aizgāja no stabila darba un uzsāka savu uzņēmējdarbību.   

„Kamēr man nebija bērnu, darbs uz robežas sniedza gandarījumu un arī patika. Bet, kad manā dzīvē parādījās mazuļi, naktsmaiņas kļuva vienkārši neciešamas,” atzinās Sandra. „Reizēm es neredzēju bērnus pat vairākas diennaktis, un ar viņu audzināšanu nodarbojās galvenokārt vecmāmiņas. Turklāt pēc 10 gadiem darba pakļautībā, kad es strādāju atbilstoši norādījumiem un pavēlēm, man gribējās būt neatkarīgai, patstāvīgi plānot savu dzīvi un pieņemt lēmumus.”

Kamēr Sandra sapņoja, domāja un šaubījās, kādu dienu viņas vīrs sacīja: „Pienācis laiks kardināli mainīt tavu dzīvi!” Viņš vienmēr aktīvi - morāli un finansiāli - atbalstīja dzīvesbiedres ideju atvērt savu salonu.

Tā sākās Sandras ceļš uz mērķi. Viņa pabeidza visus nepieciešamos kursus, reģistrēja saimniecisko darbību, uzrakstīja biznesa plānu, saņēma kredītu un sāka nomāt telpas. Remontu uztaisīja saviem spēkiem, divatā ar vīru, paši izdomāja telpu un mēbeļu dizainu, paši ar mīlestību izplānoja katru salona stūrīti - lai klienti justos mājīgi un ērti.

Kad cilvēks ieliek savā darbā visu dvēseli, to grūti nepamanīt. Salons „Nails&Spa”, kas atrodas Vienības ielā 16, patiešām rada patīkamu iespaidu - tā ir mājīga, stilīga vieta ar patīkamu auru, kurā gribas pakavēties ilgāk.

Salonā ir vairākas zonas - manikīram, pedikīram, SPA procedūrām un tējas dzeršanai. Un vēl, kas nav mazsvarīgi jaunajām māmiņām, šeit ir bērnu stūrītis - ar spilgtu paklājiņu un rotaļlietām.

Salons „Nails&Spa” piedāvā roku un kāju kopšanas speciālista pakalpojumus - sieviešu, vīriešu un bērnu manikīru, nagu pārklāšanu ar gela lakām, aparātpedikīru, SPA procedūras – termocimdus un termozābakus, kā arī parafīnterapiju rokām un kājām. Mūsdienās arvien lielāku popularitāti nagu dizaina modē iegūst stempings, līdz ar to salonā ir nodrošināts plašs dažādu nagu zīmogu sortiments. Klientiem tiek piedāvāti dabīgi SPA kosmētikas līdzekļi, kas ir ražoti ASV, savukārt nagu dizaina līdzekļi ir ražoti Lielbritānijā.

Ievērojot visas drošības un higiēnas normas, instrumentu apstrādāšanai salonā tiek izmantots mūsdienīgs aprīkojums dezinfekcijai ar karstu tvaiku. Instrumenti tiek apstrādāti arī ar ultravioleto lampu.

„Es gribētu, lai manā salonā sievietes ne tikai saņemtu konkrētu pakalpojumu, bet arī varētu kaut uz īsu brīdi aizmirst par problēmām, atpūsties, paklausīties relaksējošu mūziku, iedzert tasīti aromātiskas tējas,” pastāstīja Sandra par savām iecerēm.

Jaunajai manikīra un pedikīra meistarei Sandrai ir augsta atbildības izjūta. Viņa ar smaidu atceras, ka, pieņemot pirmo klienti, viņa ļoti uztraucās, un tagad pat neatceras, kā viņu apkalpoja.

Katarginu ģimenes radiem un paziņām ziņa par salona atklāšanu kļuva par pārsteigumu. Pat Sandras mamma uzzināja par visu tikai tad, kad meita atveda viņu uz savu jauno salonu un paziņoja: „Šeit es tagad strādāšu!” Ir jāuzsver, ka ne visi saprata Sandru, daudzi brīnījās par to, kā var aiziet no darba valsts iestādē, kur bija nodrošināta stabilitāte un sociālās garantijas.

Tomēr Sandra ir pārliecināta, ka visu izdarīja pareizi: „Galvenais, ka tagad es varu veltīt vairāk laika ģimenei un bērniem, un man patīk tas, ar ko es nodarbojos!”

Elvīra Škutāne, autores foto                                                      

Pierakstīties uz roku un kāju kopšanas procedūrām var pa tālr.29694246.
Salonā var iegādāties arī dāvanu kartes.



Jauna aptauja

Janvāris - 2017
P O T C P S S
  01
02
03
04
05
06
07 08
09
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
 
pirmdiena, 09.01.2017
08:04 Paldies!
trešdiena, 11.01.2017

Dienas foto

  • Tradicionālais skrējiens "Pilsēta, kur sporto" un Brīvības ielas svētku koncerts

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde