pirmdiena, 29. aprīlis, 2024Vārda diena: Laine, Raimonds, Vilnis
crest1 crest2

Par sporta dzīvi Krāslavā

Pievienots: 27.02.2017

Portāla „Krāslavas Vēstis” sadaļā „Jūsu jautājumi” lasītāji aktualizējuši sporta tēmu, par kuru Krāslavas novada sporta organizators  Raitis Timma sagatavoja plašāku komentāru. Vispirms - informācija par sporta organizācijām, kas rīko sporta pasākumus novadā.

Sporta skola organizē:
- bērnu sacensības vieglatlētikā;
- 4. maija skrējienu;
- sacensības dažādos sporta veidos starp novada skolām.
No Latvijas čempionātiem, kuros piedalās Krāslavas sporta skolas komandas un audzēkņi, Krāslavā notiek tikai Latvijas jaunatnes basketbola līgas sacensības.

Biedrība „Sportists” organizē slēpošanas un riteņbraukšanas sacensības vairākas reizes gadā – informācija par tām parasti ir novada domes portālos.
Sporta klubs „Krāslava” kopā ar novada domi organizē:
- Krāslavas telpu futbola čempionātu;
- Krāslavas basketbola kausa izcīņu Lieldienās;
- Krāslavas volejbola turnīrus dāmām, kungiem, veterāniem - visiem 2 reizes gadā;
- Spēka dienu - parasti septembrī 18. novembra laukumā;
- šaha turnīru (vienreiz gadā);
- dambretes turnīru (vienreiz gadā);
- galda tenisa turnīru (divreiz gadā);
- „Krāslava Games” (visu vasaru, nedēļas nogalēs (apmēram 10 posmos notiek sacensības strītbolā, pludmales volejbolā, futbolā 3x3);
- velobraucienu apkārt Krāslavai - Krāslavas svētkos;
- „Ghetto Games” Krāslavā;
- Spēka vīru čempionāta posmu Krāslavā.
Basketbola klubs „Krāslava” - piedalās LBL3 sacensībās (informācija ir uz afišu dēļiem un internetā - twitter, facebook, sportskraslava.lv).
Futbola klubs „Krāslava” - Latgales čempionāta, kā arī jaunatnes Latgales čempionāta spēles Varavīksnes vidusskolas stadionā vai skolas sporta zālē (viņiem ir savi reklāmas stendi).
Par visiem šiem pasākumiem informācija atrodama federāciju interneta vietnēs, kraslavasvestis.lv, kraslava.lv, facebook, twitter.

Raitis Timma: “Atvainojos par ieilgušo sportskraslava.lv rekonstrukciju. Līdz ko interneta vietne atsāks darbību, ceru, ka interesenti apmeklēs šo lapu katru dienu un uzdos jautājumus biežāk. Mums jāzina, kāds ir skats no malas un kas ir jāuzlabo.
Jā, ir doma veidot atsevišķus, digitālus (2-3) informācijas stendus, jo, kad tiks nodoti jaunie objekti, arī sacensību skaits pieaugs (es ceru).
Kā pirmais solis šāda digitāla informācijas stenda izbūvei ir BK „Krāslava” ierosinātais un iesniegtais projekts par LED ekrāna uzstādīšanu pilsētas centrā, kurš ikdienā varēs tikt izmantots arī kā sporta reklāmas stends. Vai projekts tiks atbalstīts, tas pagaidām ir atklāts jautājums.
Kad uzsāks darbu jaunā sportskraslava.lv interneta vietne, sporta mīļotājiem būs iespēja parakstīties uz jaunumiem un jaunumi, reklāma u.c. pienāks tieši uz viņu e-pastu!
Noslēgumā gribu uzsvērt, ka par atsevišķu klubu rīkotajām akcijām un sporta pasākumiem, kā arī par informāciju pirms un pēc pasākuma, atbild konkrētā kluba atbildīgās personas. Sporta skolai un novada sporta organizatoram ar Viktora jautājumā minēto pasākumu nav nekāda sakara! Ar sportu saistītus jautājumus var uzdot man pa tālruni 26134166 vai rakstīt e-pastu raitis.timma@gmail.com"


Jauna aptauja

Februāris - 2017
P O T C P S S
 
01
02
03
04 05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
 
sestdiena, 11.02.2017

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde