otrdiena, 19. marts, 2024Vārda diena: Jāzeps
crest1 crest2

Radošās darbnīcas ar vecākiem Krāslavas pamatskolā

Pievienots: 13.06.2017

Pozitīvas emocijas un gandarījums par jaunu pieredzi - tas ir galvenais Krāslavas pamatskolas vasaras radošo darbnīcu, kurās ar savām prasmēm dalās bērnu vecāki, ieguvums un pievienotā vērtība. Jau trešo gadu Krāslavas pamatskolas vecākiem tiek piedāvāta iespēja vasarā tikties ar skolēniem radošajās darbnīcas un iemācīt bērniem kādu no saviem vaļaspriekiem vai savas profesijas prasmēm. Šogad piedāvāto darbnīcu klāsts ir daudzveidīgs - manikīra veidošana, konfekšu ziedi un papīra ziedu pušķi, darbs ar „gudrām” šujmašīnām, tamborēšana uz pirkstiem, scrapbooking tehnikas iemaņas, atklātnīšu gatavošana, kolektīvās un komandas spēles, dambretes turnīrs veco ļaužu pansionātā „Priedes”.

Laiks, kas ir pavadīts kopā ar vecākiem, ir neatsverams. Bērniem ir jāļauj izdzīvot bērnību - dažreiz ar nerātnību, dažreiz ar blēņām, darbiem un nedarbiem, taču mums, pieaugušiem, ir jābūt pēc iespējas vairāk līdzās gan ar savu atbalstu, gan padomu, gan pozitīvo pieredzi un labu vārdu. Laiks skrien bezgala ātri, vēl ātrāk paskrien bērnība. Patstāvīgo un pieaugušo dzīvi bērni vēl pagūs izbaudīt visā tās krāšņumā, taču atgriezties atpakaļ bezrūpīgajā bērnībā diemžēl vairs nē, tāpēc ļausimies krāsām un dzīvespriekam. Un nu - par visu pēc kārtas...

Nagu lakošana mūsdienās ir viena no populārākajām skaistumkopšanas procedūrām, tāpēc jau agrā 5. jūnija rīta stundā desmit Krāslavas pamatskolas meitenes devās uz skaistumkopšanas salonu un ģimenes frizētavu „ZELTA SPROGA”, kur mūs sagaidīja manikīra meistare un sirsnīga divu bērnu māmiņa Karīna Pitrāne. Viesmīlība, gaišas telpas, pozitīva atmosfēra un, protams, meistares atvērtība, laipnība un iedrošinājums jau pirmajos mirkļos meitenēs radīja uzticību un gatavību sadarboties. Drīz vien pazuda pirmais mulsums un meitenes uzmanīgi klausījās rekomendācijas, ieteikumus un vēroja meistares darbu. Karīna ļoti saprotami un kompetenti atbildēja uz visiem meitenes interesējošajiem jautājumiem par nagu kopšanu, nagu lakas izvēli un individuālo piemērotību, krāsošanas noslēpumiem. Jāteic, ka jautājumu bija daudz, jo katras meitenes sapnis - būt skaistai un pievilcīgai! Meitenēm tā bija lieliska iespēja uzzināt daudz ko jaunu skaistumkopšanā, bet dažām meitenēm tā bija arī pirmā pieredze apmeklēt profesionālu manikīra meistaru, bet pirmajai pieredzei, kā zināms, ir bezgala liela nozīme turpmākajā dzīvē!  Katra meitene varēja izvēlēties sev atbilstošu manikīru un iejusties klientes lomā. Lai arī manikīra meistare praktizē vēl samērā nesen, bija vērojama individuālā pieeja, profesionālisms, rūpība, atbildība un izcila skaistuma izjūta. Meiteņu vārdā liels PALDIES Karīnai Pitrānei par pacietību un profesionālismu! Labas un kvalificētas manikīra meistares ir zelta vērtas, tāpēc ar pārliecību varam ieteikt ikvienam apmeklēt skaistumkopšanas salonu Brīvības ielā 20-1, kur jūs laipni sagaidīs manikīra meistare Karīna Pitrāne (iepriekšpieteikšanās pa tālruni 29968688).

Liels PALDIES par atbalstu darbnīcu organizēšanā arī mūsu skolas ļoti aktīvai māmiņai EVERITAI JAKOVELEI!

Darbnīcas notiek LSK Krāslavas, Dagdas un Aglonas novadu komitejas un „Røde Kors Nord-Trøndelag” atbalstītā projekta „Tikai kopā sapņi kļūst krāsaini” ietvaros. 

Turpinājums sekos...

Velta Daņileviča, Krāslavas pamatskolas psiholoģe



Jauna aptauja

Marts - 2024
P O T C P S S
  01 02 03
04
05
06
07
08
09 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
otrdiena, 05.03.2024
otrdiena, 19.03.2024
08:14 Kino

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde