otrdiena, 30. aprīlis, 2024Vārda diena: Liāna, Lilija
crest1 crest2

Sporto sev un Latvijai 2016

Pievienots: 06.12.2016

22. novembrī Krāslavas Varavīksnes vidusskolā biedrības „SPORTISTS” organizētajā pasākumā „Sporto sev un Latvijai” pulcējās 6.-7.kl. skolēni no Indras pamatskolas, Robežnieku pamatskolas, Izvaltas pamatskolas, Krāslavas Valsts ģimnāzijas un Krāslavas Varavīksnes vidusskolas.  

Pēc pasākuma atklāšanas katrai komandai par godu Latvijas dzimšanas dienai bija jāatbild uz atjautības jautājumiem par Latvijas vēsturi un ģeogrāfiju. Šajā konkursa vislabāk veicās Izvaltas pamatskolas skolēniem.

Pasākuma turpinājumā komandas piedalījās šķēršļu joslā, kā arī ikviens varēja piedalīties daudzveidīgās individuālās sacensībās.

Zēni sacentās vingrinājumā - pievilkšanās pie stieņa. Šajā vingrinājumā tika izcīnītas trīs pirmās vietas, kuras ieguva Izvaltas pamatskolas skolēni: Raimonds Prusakovs, Jevgēņijs Merinovs un Vladislavs Spiridonovs.

Savukārt meitenes varēja izmēģināt savus spēkus citā vingrinājumā - roku saliekšana un iztaisnošana no sola. Vika Kuzņecova no Robežnieku pamatskolas izcīnīja zelta medaļu, sudraba medaļu ieguva Karīna Andžāne no Krāslavas Varavīksnes vidusskolas un bronzu - Samanta Rakovska no Robežnieku pamatskolas.

Ikviens varēja sacensties vēdera preses vingrinājumā. Meiteņu konkurencē, veicot vingrinājumu 60 sekunžu laikā, ar rezultātu 68 reizes uzvarēja Katrīna Ļaksa, sudraba medaļu ieguva Samanta Krumpāne, abas mācās Krāslavas Valsts ģimnāzijā, bronza - Karīnai Andžānei no Krāslavas Varavīksnes vidusskolas.

Zēniem šajā pašā vingrinājumā zelta medaļu izcīnīja Svjatoslavs Avotiņš no Krāslavas Varavīksnes vidusskolas, Raimonds Prusakovs no Izvaltas pamatskolas ieguva sudraba medaļu un bronzu - Ēriks Jakovelis no Krāslavas Valsts ģimnāzijas.

Virves vilkšanas sacensībās skolēni ieguva daudz pozitīvu emociju, jo daži vilka virvi pirmo reizi, šajās sacensībās pārliecinoši labākā izrādījās Krāslavas Varavīksnes vidusskolas komanda.

Komandu kopvērtējumā uzvarēja Izvaltas pamatskolas skolēnu komanda, sudraba medaļas ieguva Krāslavas Varavīksnes vidusskolas komanda, bronzas medaļas izcīnīja Krāslavas Valsts ģimnāzijas skolēni.

Pasākuma noslēgumā skolēni sacentās tautas bumbas sacensībās. Pirmo vietu un kausu ieguva Krāslavas Varavīksnes vidusskolas komanda, otro vietu - Krāslavas Valsts ģimnāzijas skolēni un trešo vietu - Robežnieku pamatskolas komanda.

Pasākumā „Sporto sev un Latvijai” nebija zaudētāju, jo katrs ieguva pozitīvas emocijas, jaunas prasmes un lielisku garastāvokli.

Paldies sporta skolotājiem par sadarbību un atbalstu pasākuma organizēšanā!

Diāna Vanaga,
Biedrība „SPORTISTS”



Jauna aptauja

Decembris - 2016
P O T C P S S
 
01
02
03 04
05
06
07
08
09
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
 

Dienas foto

  • Jura Rogas foto

2015. Copyright © Krāslavas vēstis. All rights reserved.
webbuilding.lv mājas lapu izstrāde